Alla gudars moder

Beställ boken

Lassbo_AllaGudarsModer.png

"Alla gudars moder" är den tredje och sista delen i Ania Munays självbiografiska trilogi "Livmödrars kraft & visdom".

Anias sökande efter den sanna kärleken och hennes strävan att hela sina och sina förmödrars trauma vägleder henne till hennes Tvillingsjäl. Med Gudinnan Kundalini som läromästare får hon de initieringar och utmaningar hon behöver för att frigöra karma och kliva ur den gamla tidslinjen som varit fylld av skam och skuld.

Hon leds till en djupare visdom, till månblodet och livmoderns kraft, in i det heliga feminina. Nya magiska möten väntar. Anias resa tar henne till Glastonbury, Indien och Peru. Tillsammans med sin man utforskar hon den sexuella skapande kraften och den alkemiska magin. Illusioners slöjor tillåts falla och med ny klarsynthet blir en ny väg i frihet möjlig. Om igen tar hon det stora språnget ut i det okända.

Pris 249:-

Kartonnage

FSC-märkt (miljömärkt)

19,5 cm x 15,5 cm

364 sidor

 
Lassbo_AllaGudarsModer.png

Fysisk bok, kartonnage

249:-

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.