Ania Munay

Ania Munay, praktiserande shaman och medicinkvinna, driver tillsammans med sin man Gaia Life kursgård, utanför Göteborg. Med drygt 30 års erfarenhet av andlig utveckling och healing, utbildar och vägleder hon idag andra att hela sin historia och leva sin dröm.

 

Ania Munay har ett ovanligt visitkort. Där står ”schaman och medicinkvinna”. Ania är en pionjär inom newage. Under sexton år drev hon Lotusgården, en läkarmottagning i Kungsbacka där komplementär vård förenades med traditionell läkevård och hon jobbade med företag, kommun och landsting. Nu debuterar hon med den första delen i trilogin om Livmödrarnas kraft och visdom.

  • Det är hög tid för den feminina kraften att komma tillbaka, säger Ania Munay. Vi är i den tiden nu, då många sanningar behöver komma upp i ljuset. Vi har tystats alldeles för länge.

 

Ania föddes 1959 och är uppvuxen i en arbetarfamilj på Hisingen i Göteborg. Hon är utbildad kbt- och familjeterapeut. Har två döttrar och fem barnbarn. Tillsammans med sin man driver hon idag Gaia Life kursgård i Fjärås. Där håller de utbildningar, retreater, ceremonier och helande resor till olika platser i världen utifrån det shamanska förhållningssättet.

 

Som barn var Ania högkänslig. Uppvuxen i en dysfunktionell familj var vardagen fylld med oro, missbruk, medberoende, psykiskt och fysiska övergrepp. Med svåra traumatiska händelser i bagaget fick hon som trettioåring diagnosen posttraumatisk stress, utmattningssyndrom och panikångest.

  • Jag valde att inte kliva in i den traditionella sjukvården där endast psykofarmaka fanns att tillgå. Istället lärde jag mig att använda mig av min känslighet, mitt klarseende och helande förmågor.

Med sin självbiografiska bok Den röda jorden, vill hon inspirera och ge kraft till andra människor att ta ansvar för sitt eget liv och läkande.

  • I det stora perspektivet har det med samhället att göra, med miljön och att skapa fred på jorden. Vi behöver komma till insikten att fred kan inte skapas i omvärlden så länge vi har kaos, krig och konflikt inom oss själva. Var och en av oss behöver göra sitt inre arbete för framtida generationers skull.

 

I boken vävs hennes personliga längtan efter- och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen upplevelser. Passionerade kärleksmöten, vardagskamp och svek blandas med starka andliga initieringar, magiska möten och insikter, som hon hoppas skall inspirera läsaren till transformation i sitt eget liv.

  • Jag vill visa att det finns mer än vad vi kan se med blotta ögat, att andlighet är en viktig del i människors hälsa och välmående i livet. Med min historia önskar jag ge läsaren insikt att vi kan hela vår historia, läka våra sår och förändra våra mönster. Du får aldrig mer än du klarar av. Hur djävlig din historia än ser ut, finns något vackert i den!
     

www.gaialife.se

Alla gudars moder

Lassbo_AllaGudarsModer.png

Skuggdansen

Den röda jorden

Pressmaterial

Ladda ned Ania Munays presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.