Anna Sanderoth-Vilkas

Mot slutet körde jag tur och retur Köpenhamn varje dag, 313 km till jobbet och lika långt hem. Åtta timmar på jobbet, fem timmar i bil och elva timmar hemma med barnen, mannen, sängen och datorn. Projektet i Danmark skulle behöva ett större mirakel för att lyckas, vi var flera som hade samma känsla men det var så oerhört mycket pengar, tid och resurser att själva tanken på en verklighetscheck var tabu. Det var som om alla delar av projektet levde i sin egen verklighet och berättade sin egen sanning om och om igen, ingen ville eller kanske vågade lyssna på andra perspektiv. Rädslan att misslyckas hade för länge sedan ersatt lusten att lyckas och där satt jag i min bil och åkte fram och tillbaka dag ut och dag in. Med mig i bilen var tankarna om vad som är viktigt på riktigt, vad är framgång och hur mycket får den kosta. Jag hade huset, den fräcka bilen, pengar, satt i ledningsgrupper och drev stora projekt. Jag reste och jobbade jämt, arbetade med intressanta människor, såg spännande miljöer och talade inför grupper.

Så hände något, jag tappade sugen och började inse att allt var fel! Jag kände mig instängd, fångad och begränsad, som i ett ekorrhjul. Det blev tydligt att någonting måste hända och det snart. Jag behövde få ordning på mina tankar och nya verktyg för att skapa tillit, mod och engagemang. Redan när jag valde att läsa till personalvetare på Universitetet var mitt intresse vad som får människor att vilja. Ett intresse som alltid varit i fokus i alla roller jag haft, som rekryterare, regionchef, hr direktör och vid den här tiden som internationell change manager i Hollands största privatägda koncern. Jag valde att fördjupa mig inom coaching och neurolingvistisk programmering. Redan andra dagen på utbildningen insåg jag att det är dags för mig att hoppa rakt ut i det ovissa. Lämna den tillvaron som jag var en del av, för att istället fullt ut ägna mig åt att skapa fokus, engagemang och glädje för individer, grupper och organisationer. En titt på mitt ”dra åt helvete-konto”, jag skulle kunna betala lön till mig själv i ett och ett halvt år. Pengarna hade jag sparat sedan jag var 25 år för att ge mig själv friheten att be någon, oklart vem, att dra åt helvete. Tiden var inne och jag var redo!

Åtta år har gått och jag har hunnit bli en av Sveriges 16 master certifierade coacher, global expert på teamcoaching och utbildad trainer i NLP. Jag väljer mina uppdrag på guldvåg och väljer de som verkligen vill skapa tillit och lust att lyckas. När vi får det kan vi slappna av, få tillgång till oss själva och chilla!

Idag är kontoret på tomten ändå jobbar jag gärna i köket. Mitt i det som är mitt liv idag, barnen, mannen, hunden, skratten och praten. Jag är fullt närvarande i mitt eget liv och det vill jag att du också ska vara. Jag skriver om hållbara människor, om framtidens organisation, ett modernt ledarskap i symbios med ett aktivt medarbetarskap. Jag skriver till dig som vill få mod att skapa fokus, engagemang och glädje.

Anna_Sanderoth-Vilkas_porträtt_färg72.
kommande_omslag.jpg

Chilla

Pressmaterial

Ladda ned Anna Sanderoth-Vilkas presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publiserar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

Lassbo Förlag

+46 735 93 29 05

josefin@lassboforlag.se

www.lassboforlag.se

Huvudkontor: Allmänna vägen 2A, 414 60 Göteborg

Event i Göteborg: Sockerbruket 17, vån 6

Event i Stockholm: Ekskäret, Birger Jarlsgatan 58

  • Facebook

©2020 by Lassbo Förlag