Aromaterapi från början

Släpps 9 maj 2021

I boken Aromaterapi från början ges handfasta råd och användbara recept för ditt naturliga välmående i vardagen. Du får bland annat lära dig hur du med bara några få eteriska oljor lägger grunden för ditt eget husapotek samt hur du använder aromaterapi i enklare egenvård för dig och dina nära. Allt ifrån ett starkt immunsystem till en god natts sömn.

 

Du som är nybörjare i ämnet hittar här ett tryggt och roligt sätt att få in aromaterapi, dofter och naturens läkande kraft i din vardag. För dig som redan börjat vandra på dofternas stig och har grundkunskaper i ämnet finns flera intressanta fakta, tips och övningar som du inte hittar i någon annan bok. Till exempel tips på hur du gör din egen enkla baskräm med hydrolater och andra recept med hydrolater från Norrland.

 

Oavsett dina förkunskaper vill boken inspirera dig till att utforska denna magiska värld av dofter från naturen som ger balans till kropp och själ.

 
Aromaterapi_Ingrid Kutschbach.jpg

Pris 249:-

Mjukband

FSC-märkt (miljömärkt)

195 mm x 155 mm

180 sidor

Släpps 9 maj2021

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

LADDA NED PRESSKIT

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.