Bo & leva lycklig i växthus

bokikon.png

Pris 279:-

Hårdband

FSC-märkt (miljömärkt)

19,0 cm x 13,3 cm

174 sidor, färginlaga

Släpps 12 juni 2022

I ett växthus är det lätt att trivas. Här är gränsen mellan ute och inne flytande. I november kan du ligga på rygg på takterrassen och lyssna till regnets droppar mot växthustaket.

 

Redan i februari kan du äta middag på uteplatsen. Och året runt kan du njuta av ljuset, av värmen från solens strålar och av den friska doften av jord och växter.

Bo och leva lycklig i växthus beskriver skånska Viadal, och hur det går till när platsen omvandlas från handelsträdgård till en modern ekoby med fokus på trivsel och lycka. Husen som ska byggas i Viadal kommer att få ett skyddande och värmande skal av glas, ett extra rum med ett behagligt medelhavsklimat, fritt från regn, vind och snö. I växthuset går det att odla nästan året runt och Viadalsborna kan bli självförsörjande med frukt och grönsaker. Dessutom kommer husen ha solceller på taket och ett kretsloppssystem som ger växtnäring till odlingarna. 

Leif G. Hultman är trädgårdsmästare och entreprenör. Att flytta in i ett växthus är en dröm som följt honom genom livet. I denna bok berättar han om alla fördelar med att bo i växthus, vad som är glädjen med odling och hur det går till att bygga in lycka i själva arkitekturen. Det är också en personlig betraktelse där Leif berättar om sina erfarenheter och delar med sig av sin livsfilosofi med reflektioner, minnen och bilder.

Ecobyn_Mockup-Genomskinlig.png

Boksläpp 12 juni 2022

Ecobyn_Mockup-Genomskinlig.png

Fysisk bok, hårdband med färginlaga.

279:-

Köp hos författaren

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.