Med buss 57 från Borlänge &
Hästen som flög till himlen

Buss57Hästen_Framsida_SRGB_liten.jpg

Detta är något så ovanligt som en dubbelroman, två fristående romaner i samma bok. Den sammanbindande länken är författarens fascination för livets början och slut och själens och kroppens samspel.

 

Buss 57 från Borlänge är en kärlekshistoria med folkloristisk ton. Den handlar om en son och hans mor och deras sökande efter kärlek, rötter och det gudomliga. Berättelsen tar läsaren tillbaka till en plats där naturen fortfarande är magisk. Varför känner Elias sig så dragen till kyrkorummet och musiken? Vem är hans far? Vad fick honom att ta buss 57 och kliva av just där?

 

Hästen som flög till himlen är en poetisk resa genom kropp och själ. Den tar läsaren med på ett utforskande samtal med kroppen där barnets minnen från ett övergrepp gömt sig. Från smärtan och berövandet av tillit genom en läkande process att återknyta till sig själv, som vuxen. På ett vackert sätt beskrivs det innersta, mest intima rummet, i en människas samtal med sig själv. Där får vi bevittna ett nytt sätt att se på självhelande.

Pris 198:-

Mjukband med flik

FSC-märkt (miljömärkt)

19,0 cm x 13,3 cm

192 sidor

Släpps 1 aug 2021

bokikon.png

Boksläpp 1 aug 2021

Buss57Hästen_Framsida_SRGB_liten.jpg

Fysisk bok, mjukband med flik

198:-

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.