Charlotte Fogel

Jag är en modern mystiker, ledarskapskonsult, utbildare och föreläsare, företagare, transformationscoach och själslig guide.

Jag växte upp i den lilla bruksorten Oxelösund.

Högre utbildning eller andlig medvetenhet var ingenting som fanns kring mig under min uppväxt men jag upplevde tidigt ett inre sökande och en längtan efter att förstå de djupare dimensionerna av livet.

 

Redan som barn hade jag det som andra kanske kallar övernaturliga upplevelser men som jag själv numera kallar naturliga. Jag såg och hörde mycket bortom den fysiska verkligheten och reflekterade mycket kring livet, det mångdimensionella och hur allt hänger ihop.

Detta var inget konstigt för mig och fram tills jag var i skolåldern så trodde jag att alla hade liknande upplevelser. Bryskt förstod jag att så inte alls var fallet. Jag stängde av.

 

I tjugoårsåldern blev känslan av tomhet och längtan efter en djupare mening allt starkare och jag var tvungen att möta mitt andliga jag igen. Från den stunden har den längtan fört mig genom decennier av inre och yttre resor, filosoferande, litteratur, studier, arbete, skrivande, meditation och vidgad medvetenhet om livets och människans djupare och högre dimensioner. Jag har utforskat, arbetat och lärt i ett brett spektrum: Från lärarexamen och studier i psykologi, ledarskap och organisation till medialitet, healing, deep transformational coaching, kvantpsykologi, NLP, shamanism, alkemi, tantra, meditation mm.

Jag vill göra dessa frågor självklara i många sammanhang och bredda själslighet och andlighet till att få finnas som ett naturligt fundament i våra liv och i samhället snarare än enbart i ett litet undanskymt hörn av vår privata sfär, i yogarummet eller på healingkursen. Man kan få vara en ”Buddha i kostym” eller en ”VD i kaftan” även i västvärlden. Jag ser mig själv och det jag förmedlar i boken som en bro mellan dessa världar.

 

Idag har jag snart 20 års erfarenhet av att arbeta med människors inre utvecklingsprocesser. Jag arbetar med utbildning, coaching och ledarutveckling ute i näringslivet parallellt med mitt arbete i den allra mest privata sfären – där kurser, cirklar och sessioner kring själslig, andlig och personligt växande är i fokus, liksom coaching i parrelationer. Jag är idag ”lyckligt skild”. Min före detta man är en av mina bästa vänner och vi har två underbara töser tillsammans – Lova 18 år och Lisa 15 år.

Jag skrev denna bok för att möta behovet av en konkret själslig guide eller ett ”uppslagsverk för inre transformation”. Jag får ofta frågan ”vem är jag”? ”hur gör jag?” ”Var börjar jag?” 

Boken presenterar de tankar och verktyg som jag gång på gång sett ge fantastiska resultat i människors växande och liv. Jag vill berätta om det. Jag vill ge hopp och konkret guidning i en djungel av ideologier och metoder för personligt och själsligt växande

Fogel_porträtt_72.jpg

Pressmaterial

Ladda ned Charlotte Fogels presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.