Chilla

Pris 329:-

Mjukband

FSC-märkt (miljömärkt)

19 cm x 13 cm

248 sidor

Släpps 31 januari 2021

Lanseras 31 januari 2021

Söker du efter balans? Kanske balansen mellan arbetet å ena sidan och ”livet” å andra? Eller försöker du hitta en bra balans mellan att vara chef och att vara en medarbetare? Strunta i det! Hitta din rytm istället – en skön rytm som låter dig leva, arbeta och skapa med energi och glädje. Hur gör du det? Genom att lära dig chilla!

 

I Chilla – Din guide till framtidens ledarskap presenterar personalvetaren, ledarskapscoachen, affärsutvecklaren och tidigare HR-direktören Anna Sanderoth Vilkas ett fräscht perspektiv på hur du som ledare skapar framgång och en välmående organisation. I bokens fyra delar går Anna på ett pedagogiskt och personligt sätt igenom de delar av pusslet som framtidens ledare behöver känna till och bemästra: den hållbara människan, framtidens företag, modernt ledarskap och aktivt medarbetarskap.

 

Anna coachar dig till att bli en modig ledare som vet hur du får dina anställda att trivas, hur du bygger en trygg företagskultur och en gemensam framgångssaga, hur du skapar lust att lyckas, hur vi människor utvecklar kompetens – och mycket mer. En mängd praktiska modeller hjälper dig att bygga ett framgångsrikt ledarskap och en hälsosam, hållbar organisation.

 
chilla2.png

Fysisk bok, mjukband med flik

329:-

Vad säger andra som läst boken?

 

Att läsa boken skapade en kreativ kraft inom mig med fokus på det som är viktigt.

Den är äkta och genuin med en härlig ton av motivation och glädje. 

Det bästa med boken är perspektivet på ledarskap, helheten och hur det hänger ihop med varandra. 

Den är unik i sitt sätt att skapa förståelse över vad som skapar resultat.

Bra och tydlig fakta som ger många nycklar till framgång. 

Behöver du en stabil grund att stå på är denna boken för dig! 

Jag rekommenderar boken till alla som vill veta mer om ledarskap och om att vara en hållbar människa där man vill må bra.

 

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

/Karolina Bäck - Konceptutvecklare inom event och besöksnäring 

 

Chilla – Din guide till Framtidens ledarskap, har varit en lika lustfylld läsning som titeln inbjuder till.

Ett av bokens riktigt värdefulla budskap är kring livsbalans, där hon myntar uttrycket ”sluta balansera-känn din rytm”. Hitta din livsrytm. Bli hållbar över tid.

Utifrån att jag läser en hel del böcker inom ämnet tycker jag att det här är en bra, trevlig bok om du vill läsa ”det senaste inom ledarskap” men inte känner att du har tid att fördjupa dig. På köpet får du med modeller du kan använda praktiskt och en trevlig lässtund. Boken får en 4 av 5 av mig.

/Catharina Jacobsson, ledarskapskonsult och professionell coach, grundare av Whyfinder AB

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.