Bokfest_bakgrund.jpg
Bokfest_logo_vit_2rad.png
Festen börjar om

  DAGAR         TIMMAR         MINUTER        SEKUNDER

Vatten & Eld

Autentiska författarläsningar som berör. Workshops som ger dig nycklar till ditt eget skrivande. Inspirerande webinars med några av Sveriges mest spännande experter. Manustävlingen där du kan vinna din egen bokutgivning.

 

Missa inte årets inspirerande bokfest!

24-26 september

LÄSNINGAR WORKSHOPS WEBINARS

Läroummet

Ett interaktivt rum du inte lämnar utan ny kunskap, nya idéer och inspiration. Här hittar du workshops, föreläsningar, övningar och våra spännande experter. Allt sänds live och varje workshop avslutas med en Q&A där du kan ställa dina egna frågor till våra experter.

 

Läsrummet

Den största lyxen är att bli läst för av författaren själv! Här kan du som Bokfest-gäst lyssna när Lassbo Förlags författare läser ur sina egna böcker. Länge. Böcker om Nöd & Lust, nakna, personliga livsberättelser att känna igen sig i. Äventyr att resa med i. Insikter att landa i.

Här kommer vi presentera alla medverkande så snart programmet är klart :-).

Ha lite tålamod...

Boka din plats

SE TILL ATT DU FÅR PLATS. BOKA DIN KOSTNADSFRIA FESTBILJETT NU DIREKT

1
Vinn din egen bokutgivning!

TA CHANSEN VINNA DET ALLA DRÖMMER OM OCH FÖRÄNDRA VÄRLDEN MED DIN BERÄTTELSE.

Nästan var tredje svensk drömmer om att skriva en bok och bli utgiven.

Få har drivkraften och uthålligheten att verkligen skriva sitt manus och än färre kommer igenom nålsögat att bli utgiven.

Därför vill vi på Lassbo Förlag uppfylla denna dröm till en ny författarstjärna!

Om du blir vinnaren blir du en av våra författare. Du får du all hjälp att ta ditt råmanus till en högre nivå, att bearbeta texten med våra experter och utforma bokens omslag med våra skickliga designers. Vi trycker boken, marknadsför dig och din bok, och ger dig en egen författarsida hos oss. Vi hjälper dig att ta det stora steget mot att bli utgiven författare under 2022.

Reglerna för att vara med och tävla presenterar vi under Bokfesten. Missa inte det!

Bokfest_bakgrund.jpg

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publiserar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.