Josefin Lassbo

Josefin Lassbo är en av Skandinaviens främsta experter på integrerat ledarskap. Hon är ensamstående mor till två tonårspojkar, och en förändringsledare som på ett unikt sätt kombinerar designtänkande och ett holistiskt perspektiv.

Josefin Lassbo är prisbelönt designer, entreprenör och innovationsrådgivare med bakgrund i den tidiga eko-moderörelsen. Hon har grundat sex värdegrundsbaserade företag och skrivit fyra böcker. ”Helhjärtad, så leder du i en ny tid" lanserades maj 2019.
 

Med 30 års erfarenhet inom personlig utveckling och som reiki-mästare är hennes passion att skapa helande och tillväxt för både individer och företag som inte lever sin högsta potential. Under en sju och ett halvt år lång period vandrade Josefin i ”Själens mörka natt”, en stor andlig initiering, där hon mötte alla sina rädslor: misslyckande, fattigdom, svek och sitt eget mörker. Under den tiden kalibrerade hon hela sitt väsen, lärde av många stora personligheter, och blev en lärare själv. år 2017 grundade Josefin The Wholehearted Academy, en plattform för personlig och professionell utveckling, där hon erbjuder sitt unika system för integrerat ledarskap: Den Reflekterande Cirkeln.

Josefin Lassbo är grundare av Lassbo Förlag där hon idag arbetar som förläggare.

www.josefinlassbo.com

www.lunaglobal.foundation

Helhjärtad, så leder du i en ny tid

Vem är egentligen Du? Hur kan du skapa ett meningsfullt liv där du får lov att bidra, vara i ditt kreativa flöde och växa både som människa och i världen?

 

Den här boken låter dig ta en närmare titt på dina svar på de mest grundläggande livsfrågorna. Den ger dig möjligheten att designa din egen väg till framgång, baserad på din personliga definition av just framgång. Boken är skriven för att visa dig ett sätt att ta tillbaka det som rätteligen tillhör dig: Din livsuppgift – såväl i ditt livsarbete som i ditt professionella arbete. Att skapa resonans, en större samklang, däremellan ger dig mening, riktning och ökad livsglädje. En väg till ett integrerat ledarskap, där du kan tillföra värde till vår gemensamma framtid på ett för dig stärkande och framgångsrikt vis. Utvecklingsmetoden Den Reflekterande Cirkeln leder dig genom alla led i processen mot en hållbar och funktionell design – en sannare version av Dig Själv.

Pris 179:-

Mjukband med flik

FSC-märkt (miljömärkt)

19,5 cm x 13,5 cm

320 sidor

 

Pressmaterial

Ladda ned Josefin Lassbos presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Läsarnas röster

”Boken är fantastisk och liknar inget jag läst tidigare! Den berör människor inuti och sätter igång en process inne i dem.” /Christina, 43, verksamhetsledare

”Jag läste din bok i förmiddags och är alldeles uppfylld! En konstig känsla infann sig: jag är medskapande när jag läser den! Det är nog så, att varje människa som läser din bok läser en unik bok. Du gör det nämligen lätt att reflektera över sig själv.” /Hans, innovatör

”Jag är övertygad att denna bok kommer att hjälpa och stödja andra i deras entreprenörskap, då vi behöver äga och fortsätta vår resa och vår inre rädsla att b.de kunna misslyckas och även lyckas! Då blir jag glad då det finns med i en bok om management/affärsrörelse/personlig utveckling.” /Charlotte, 35, samtalsterapeut

”Jag ser framför mig den här boken som obligatoriskt kursmaterial p. entreprenörsutbildningar. Målgruppen är människor med en vision eller en affärsidé (eller båda!).” /Susanne, 46, entreprenör

”Jag köpte din bok. Fantastisk! TACK! Där var så mycket som gick in i MIG." /Anders 52

"Du rör dig i din bok i olika dimensioner (samtidigt som du har båda fötterna på jorden) och det finns många stycken som fick mig att rysa, då jag blev träffad av dina ord. Delvis för att jag kände igen tankegångarna och delvis för att du tydliggjorde en del som låg djupare begravda i mig, men nu plockades upp. Stannar vid detta med en kort sammanfattning att det var mycket MELLAN raderna i din bok som gick rätt in i djupet av mig med intressanta resonemang. Min intuition fick näring. Kanske utan att alltid veta av VAD men ATT något hände i mig och utgå därifrån."

"Nu vill jag gärna köpa en bok till och DEN ska min dotter få!”/Gunilla, 73

”Detta är en viktig bok, en fantastisk skapelse som jag har svårt att förklara, recensera och beskriva, den måste upplevas. Läs den❣️” /Fredrika, 49

”Den är såååå bra. Inspirerande, härlig och tänkvärd.”/Carina

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publiserar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

Lassbo Förlag

+46 735 93 29 05

josefin@reflectivecircle.com

www.lassboforlag.se

Huvudkontor: Allmänna vägen 2, 414 60 Göteborg

Event i Göteborg: Sockerbruket 17, vån 6

Event i Stockholm: Ekskäret, Birger Jarlsgatan 58

  • Facebook

©2020 by Lassbo Förlag