Den röda jorden

Beställ boken

denrödajorden.png

Den röda jorden är en självbiografisk roman som tar dig som läsare med på en svindlande resan ut i världen. Det är samtidigt en resa in i det allra innersta.

 

I boken vävs Ania Munays personliga längtan efter- och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen upplevelser. En starkberättelse med passionerade kärleksmöten, vardagskamp, svek, starka andliga initieringar, magiska möten och insikter som kan inspirera dig till transformation i ditt eget liv. Den röda jorden är Ania Munays författardebut och den första delen i trilogin om Livmödrars kraft och visdom.

Pris 249:-

Kartonnage

FSC-märkt (miljömärkt)

19,5 cm x 15,5 cm

268 sidor

 
denrödajorden.png

Fysisk bok, kartonnage

249:-

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.