Leah Allén

Leah Allén är född i en intellektuellt inriktad familj. Själv blev hon skribent — och andlig utforskare. Nu kommer hon med sitt livsepos, Hela vägen hem. En självbiografisk spänningsroman genom tid och rum, med läkande effekt djupt i den mänskliga själen. 850 sidor hopp. Genom flammande eldar och stormande hav har hon vandrat, med pennan och hjärtat som enda vapendragare. Livet som ett forskningsprojekt, helt enkelt.

— Jag är en vanlig jävla brud, säger hon. Kan detta hända mig, kan det hända vem som helst.

Från början handlade det om att bli av med smärta och sjukdom efter en svår olycka i sena tonåren. Men snart började hon ställa sig själv frågor. Vad berodde olyckan på? Hur hängde saker ihop? Fanns det förklaringar bakom som hon inte var medveten om? Samband? Hon inledde sitt undersökande arbete och insåg snart att vägen ut ur smärta — var vägen in.

 

På våren 1988 kom hennes första andliga uppvaknande, följt av ytterligare ett 1996. Då försvann smärtorna, efter fjorton års intensivt själsligt arbete. Men det var bara början.

 

— Jag chansade på att livet är en rebus som går att lösa. Och beslöt mig för att satsa mitt liv för att lösa den rebusen, då. Sedan dess har livet blivit min forskning. Det inre sökandet blev en livsstil, ett kall, ett oändligt äventyr som tagit mig till platser — inre och yttre — som jag inte visste fanns. Jag har tvingats genomskåda mig själv, gång på gång. Livet, alltså! Wow!

 

Boken visar på vad som händer när vi följer hjärtats väg och på allvar vågar gå med intuitionen — rakt igenom rädslor, planer, logik, kontroll, motstånd och andra hinder som vi sätter upp för oss själva. Oavsett vad. Det visar sig att livet öppnar sig och kommer oss till mötes. Leahs berättelse handlar om en människas möjligheter, alla människor. Utifrån egen erfarenhet illustrerar hon hur var och en av oss kan läka sig själv, hela livstrauman och äga sitt eget liv. Hon visar på hur mänskliga relationer är speglingar för oss att medvetet se oss själva.

 

Hela vägen hem omfattar också frågor som vad maskulin och feminin balans möjligen innebär. Vad är det vi kallar religion? Finns det svar att hämta ur historien? Vad är kärlek mellan människor? Vad är en tvillingflamma? Hur ser maktstrukturer ut? Vem ansvarar för våra liv?

 

— Det är så spännande att jag själv undrar hur det ska sluta vid varje ny genomläsning, säger Leah och skrattar.

LeahAllen_färg_72dpi.jpg

Hela vägen hem

Pris 349:-

Kartonnage

FSC-märkt (miljömärkt)

19,5 cm x 15,5 cm

850 sidor

Släpps 13 augusti

Hej!

Det här är en hisnande berättelse om livet, som jag själv aldrig hade trott på om du hade frågat mig för några år sedan.

 

Från början handlade det om att bli fri från smärta, men snart kastades jag in i ett storstilat äventyr genom medvetandets vindlande korridorer. Jag gav mig ut på okända stigar och sökte mig fram på gehör. Är livet en rebus som går att lösa? Finns det en helande väg? Vad händer om jag på allvar följer min intuition? Vad handlar livet om? Vem har instruktionsboken? 

 

En vidunderlig resa tog sin början som ledde mig över världen och genom interdimensionella gallerier. Jag ville själv erfara för att förstå. Och jag gav mig inte, oavsett vad. Steg för steg följde jag den häpnadsväckande intrig som visade sig gå rakt igenom mitt eget hjärta. Och jag hade aldrig kunnat drömma om vad som skulle visa sig!

 

Välkommen in i denna självbiografi, som utvecklade sig till en spänningsroman — ja rent av till en thriller.

 

Vägen ligger öppen för oss alla,

Leah

Leah Allén är skribent och andlig lärare, född 1963 i Göteborg. Hon har tidigare utgivit boken Allena vägen hem 2002, tredje upplagan 2013, samt meditationsskivan Alchemy of the true heart, med musik av Dan Reed.

 

Pressmaterial

Ladda ned Annica Westmans presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publiserar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

Lassbo Förlag

+46 735 93 29 05

josefin@reflectivecircle.com

www.lassboforlag.se

Huvudkontor: Allmänna vägen 2, 414 60 Göteborg

Event i Göteborg: Sockerbruket 17, vån 6

Event i Stockholm: Ekskäret, Birger Jarlsgatan 58

  • Facebook

©2020 by Lassbo Förlag