Pris 259:-

Mjukband med flik

FSC-märkt (miljömärkt)

21 cm x 13 cm

280 sidor

Släpps 22 maj 2022

Plötsligt står den där. Väggen. Stor, mörk och ogenomtränglig. Vad är det egentligen som har hänt? Och hur kommer du härifrån?

 

För att kunna läka en utmattning behöver du förstå den, både logiskt och känslomässigt. Vad i hjärnan gör att kroppen fungerar så annorlunda? Vad händer i kroppen vid en utmattning? Hur ska du förstå och hantera de känslor som utmattningen för med sig? Hur kan du läka och hitta hem igen?

Genom sina personliga erfarenheter knyter Elisabet Hammaburg ihop vetenskaplig fakta om utmattningssyndrom med vad som sker inom dig som går igenom en utmattning.

I Förstå din utmattning leder hon dig på resan genom din utmattning.

 

Elisabet Hammaburg är projektledaren, problemlösaren och mamman som gick in i väggen och fick lära sig förhålla sig till världen på nytt. Hennes studier i biomedicin och neurobiologi kom väl till pass för att förstå hennes egen utmattning. I Förstå din utmattning använder hon kunskaperna för att förklara för dig vad som sker i kroppen och hjärnan vid en utmattning.

Lassbo_Förstå din utmattning.jpg

Boken släpps 22 maj 2022

 
Lassbo_Förstå din utmattning.jpg
bokikon.png

Fysisk bok, Mjukband med flik

259:-

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.