top of page

Louise Krahm

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Vetenskapen visar allt större intresse för intuition, men är fortfarande kvar i ”grund intuition”, baserat på erfarenhet. ”Djup intuition” bygger på mekanismer bortom logiken, där informationen kommer ur ett medvetandefält utanför individen själv. Förmågan att ta in denna information kan rädda liv.

Louise Krahm har aldrig haft en anställning, utan alltid varit egen företagare och följt sin egen väg. I många år har hon haft uppdrag i olika företag och lärt sig se hur människor påverkas av ständig stress. Förmågan till intuition och kreativitet minskar eller försvinner helt och många mår dåligt. Detta kostar både individ och verksamhet mycket och därför har intresset för hur man skapar bättre förutsättningar för ökad intuition stigit. ”Till exempel ändrade ICF-International Coaching Federation sina kärnkompetenser för oss coacher i år och lade bland annat till att vi ska använda vår intuition i arbetet med våra klienter”, berättar Louise.


Nu debuterar hon med boken ”Min inre röst”. I bokens första del delar hon med sig av korta historier ur sitt eget liv där hon blivit vägledd av sin djupa intuition eller en artificiell röst som hörs inne i hennes huvud. Flera gånger har den räddat livet på henne. Den andra delen är hennes samlade tankar och idéer om hur vårt medvetande får hjälp av ett kollektivt vetande utanför oss själva. Här tar hon upp allt från hur ledarskap skulle stärkas genom djup intuition, till kärlek och hur vi skapar meningsfulla liv. Med boken vill hon belysa intuition ur olika perspektiv och ge läsaren nycklar till egen utveckling.


- Det är fascinerande hur det mest oförklarliga ändå tycks vara det mest självklara och naturliga, när det väl upplevs, säger Louise med ett skratt.


Alla människor har tillgång till sin intuition, men många har tystat den inre rösten genom att vifta bort den. Men ju mer nyfiken man blir och ju mer man lyssnar, desto mer utvecklas den och blir tydligare. Redan innan boken lanserats har många människor hört av sig till Louise Krahm och berättat om hur deras egen intuition ökat.


- Ökad intuition ger inte bara ett mer intressant och lustfyllt liv, utan är helt nödvändig för vår mänskliga arts utveckling, avslutar Louise.

Min inre röst

Vad som händer när du lyssnar bortom logiken

FF2FF_Mockup.png

Med den här boken vill jag belysa intuition ur olika perspektiv och ge dig nycklar till hur du kan utveckla den mer.

Förmågan att lyssna till din djupa intuition kommer berika livet för dig, precis som den gjort för mig och många andra. Min förhoppning är att du – efter att du läst den här boken – vågar låta dig vägledas mer av den

Pressmaterial

Ladda ned Louise Krahms presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page