Genialiskt!
- så låser du upp den kollektiva intelligensen och skapar goda relationer.

Genialiskt_Mockup_png-liten.png

Pris 279:-

Danskt band

FSC-märkt (miljömärkt)

19,0 cm x 13,3 cm

188 sidor

I dag behövs nytänkande på samhällsnivå, i våra organisationer och på personlig nivå. I boken Genialiskt! erbjuds enkla, praktiska sätt att frigöra individuell och kollektiv intelligens och samtidigt skapa goda relationer, stolthet, livsglädje och engagemang. Dessutom spar du tid, ökar kreativiteten och perspektivtagandet och bidrar till lönsamhet.

 

Men hur skapar vi förutsättningar för banbrytande och självständigt tänkande, när neurovetenskapen visar hur lättpåverkade vi är av människor omkring oss? Genialiskt! visar hur det kan göras och är den första boken på svenska om en Tänkande miljö®.

Levande berättelser från privatliv, företag, idrott och andra organisationer gör boken lättläst. Varje kapitel ger förslag till enkla experiment att pröva i vardagen.

En Tänkande miljö används i dag över hela världen, i allt från affärslivet och föreningar till parrelationer och familjer.

Genialiskt! kan ge dig ett bättre liv.

My Schüldt är ledande i Sverige inom Tänkande miljö® och som enda svensk medlem av den internationella fakulteten. Hon har en Master of Arts från universitetet i Cambridge och har arbetat som handledare, coach och mentor för team och ledare i 30 år. My Schüldt är medförfattare till bästsäljaren ”Medarbetare eller motarbetare - konsten att vända ett missnöjesklimat" från 2011.

 

Beställ boken

Genialiskt_Mockup_png-liten.png

Fysisk bok, Danskt band (mjukband med flik)

279:-

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.