Inkaportalen
- genom tid och rum

Lassbo_Bokmall_Inkaportalen.png

Släpps 20 nov 2021

Annikas liv får en dramatisk vändning när hon först blir uppsagd från sitt jobb som laborant, och strax därpå ärver en lägenhet och en större summa pengar av sin excentriska faster Karin. I bokhyllan hittar Annika en dagbok, en guldmedaljong och ett brev från fastern med en uppmaning att ta sig till Peru för att träffa Miguel, en peruansk guide.  

Med dagboken och guldmedaljongen i bagaget beger sig Annika till Peru för att hitta Miguel och besöka de platser som fastern beskriver. Men vem är Miguel egentligen? Och vad var fasterns egentliga syfte med att uppmana henne att komma hit? Snart finner sig Annika på en resa som hon aldrig kunnat föreställa sig, en resa i tiden och djupt in i Inkarikets mysterier. 

Inkaportalen - genom tid och rum, är den första delen i serien om de glömda tidsportalerna. 

 

Britta Hedén är kemist och beteendevetare med ett djupt intresse för ursprungsfolk och gamla kulturer världen över. Under flera resor till Peru har hon träffat antropologer och guider samt även Q’erofolket, vilka sägs vara bärare av den gamla inkatraditionen. Britta fascinerades av landet och den kunskap hon hade funnit där – en kunskap som har stor relevans i vår moderna tidsålder. Inkaportalen - genom tid och rum är hennes debutroman.

 
Lassbo_Bokmall_Inkaportalen.png

Fysisk bok, mjukband med flik

FSC märkt (Miljömärkt)

190 x 133 mm, 228 sid

199 sek

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.