Kriser & kärlekar

Lassbo_Kriser och kärlekar.png

Släpps 4 sept 2022

Provläs boken

bokikon.png

Den hundälskande, tvivlande teologen Henna jobbar på ett svenskspråkigt terapicentrum i finska Åbo. Som sitt hemliga arbetsredskap förlitar Henna sig på astrologins tusenåriga tradition.

I sitt jobb möter hon bland annat kvinnan som blivit gravid med den gifta prästen, prästen själv samt en utbränd flirtig finansman. Plötsligt begår en av hennes klienter självmord. Till råga på allt blir Henna en vacker vinterdag ofrivilligt fotograferad av en okänd man som sedan efterlyser henne i lokaltidningen. Skall Henna våga träffa honom? Vad är han ute efter? Henna kämpar med balansen mellan sina klienters behov, sina egna behov och framför allt med känslan av att inte duga. Trösten finner hon i samvaron med sin älskade hund. Men skall hon någonsin våga lita på kärleken till en man igen?

 

Kriser och kärlekar är en vardagsdramatisk feelgood-roman som undersöker kärlekens olika former. Boken kan ses som en hyllning till hunden.

 

Författarbiografi: Lise-Lotte Hellöre bor i Åbo med barn, två golden retrieverhundar och ett par bondkattssystrar. Hon är en disputerad ekonom och forskande teolog som funderar mycket över livets gång och meningen med utmaningarna vi ställs inför. Tankarna bollas under strövtåg i naturen.

 
Lassbo_Kriser och kärlekar.png

Danskt band, 280 sidor.

135 x 190

FSC-märkt (miljömärkt)

219:-

Köp på Bokus

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.