Miljoner dörrar
tankar om att navigera i en komplicerad värld

Släpps 31 oktober 2021

Lassbo_MIljoner dörrar_130x190.jpg

Vi lever i en komplicerad värld där vi dagligen måste göra val, fatta beslut och förväntas ha åsikter om både stort och smått. Samtidigt dränks vi i information - ofta motsägelsefull - ibland direkt felaktig och falsk. Hur navigerar man i en sådan värld?

Den här boken är en betraktelse kring vår fria vilja och de val vi gör i livet. Den serverar inte några enkla lösningar eller slutgiltiga svar. Med författarens egna erfarenheter som grund, förs läsaren igenom tankemässiga labyrinter bearbetade genom forskningsvärldens analytiska, ifrågasättande, men också ödmjuka, tankesätt. 

Rätt verktyg och förutsättningar ger oss alla möjligheten att studera världen och oss själva på ett konstruktivt sätt och därigenom - i alla fall lite oftare – välja de dörrar som leder till en bättre väg för oss själva och våra medmänniskor.

 

Per Hiselius har en Ph.D. i Teknisk Akustik och en M.Sc. i Teknisk Fysik, från Lunds Tekniska Högskola. Idag jobbar han som chef inom mjukvara på Sony i Lund.

 
Lassbo_MIljoner dörrar_130x190.jpg

Fysisk bok, mjukband

 

189 sek

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.