Naturens magi

- som i sagorna fast på riktigt

Beställ boken

Naturens magi_Susanna Klingborn.jpg

Pris 279:-

Kartonnage

FSC-märkt (miljömärkt)

19,5 cm x 15,5 cm

208 sidor

Vad är egentligen naturväsen? Är det bara gammal skrock och folksagor eller finns det faktiskt mer sanning i sagorna om tomtar och troll än vi kunnat ana? Kanske har du till och med själv känt av dem?

 

Susanna Klingborns självbiografiska debutroman Naturens magi -som i sagorna fast på riktigt tar dig med på en magisk resa där du bjuds in i bland annat alvernas, kentaurernas och trollens riken. I sina möten och de många illustrationerna öppnar Susanna dina ögon för möjligheten att vi människor lever sida vid sida med många olika sorters naturväsen, och att det är möjligt att kommunicera och samverka med dem. Den andliga resan tog sin början när Susanna blev svårt sjuk. Många år av sökande för att bli frisk följde. Ett sökande som ledde till mycket mer än så. När tiden var mogen valde naturväsendena att visa sig och låta henne ta del av deras fantastiska värld. 

 

Susanna Klingborn är företagare, pedagog och spirituell konstnär. Hon har ställt ut sin konst i stora internationella utställningar världen över. Sin mediala förmåga använder hon i sitt mångfacetterade skapande och i sina kurser, för att förmedla helande bilder och budskap till andra människor.

 
Naturens magi_Susanna Klingborn.jpg

Fysisk bok, kartonnage

279:-

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.