Naturterapikorten

Lassbo_Naturterapikort.png

Pris 329:-

58 laminerade kort 12 x 7 cm

FSC-märkt papper (miljömärkt)

Levereras med instruktionshäfte i tygpåse

Fördjupa kontakten med naturen och dig själv med Naturterapikort inspirerade av den svenska naturen, barndomens lekar och egenterapi.

 

Lekens fyra sviter: meditation, betraktande, lek och utforskande innehåller övningar och utmaningar som rör sig mellan vila och aktivitet, det inre och det yttre. I ett till synes enkelt och lekfullt format kan övningarna hjälpa dig att:

Släppa taget om eller läka psykisk ohälsa såsom utmattning, depression och sorg.
Öppna för nya perspektiv och idéer med vägledning av naturen.
Väcka lust, nyfikenhet och lekfullhet inför livet.

 

Korten kan användas på en mängd olika sätt, för eget utforskande eller tillsammans i grupp. De passar exempelvis utmärkt för naturunderstödd rehabilitering eller skogsbad, på japanska även kallat shinrin-yoku.

 

Daniel Wilby är shaman och naturterapeut med mångårig erfarenhet av arbete med personlig utveckling och egenterapi. Till vardags arbetar han i en botanisk trädgård. Kortleken är en avknoppning från hans senaste bok “Läka & Växa - en shamans verktygslåda” som finns gratis tillgänglig på nätet.

 
Lassbo_Naturterapikort.png

Kortlek 12x7cm, 68st laminerade kort, med instruktionshäfte.

Levereras i tygpåse.

329:-

Beställ korten

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease och porträttbild.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.