Pappa, var är du?

Pappa var är du_Carina Notivoli.jpg

Jenny föds i Småland under andra världskriget. Modern har ett labilt psyke och fadern är en frånvarande man som dricker för mycket. Emellanåt är han våldsam, men har samtidigt ett gott hjärta och en kreativ själ. Tillsammans försöker föräldrarna så gott de kan skapa en ny och bättre framtid för sin familj. Jenny är en egensinnig flicka. Stark och sökande börjar hon redan tidigt att gå sin egen väg. I början av sextiotalet ger hon sig av till London för att arbeta som aupair. När hon återvänder till Sverige är hon gravid och föder ett halvindiskt barn på ett mödrahem för ensamstående mödrar. Några år senare får hon dottern Alma, med fader okänd. Det enda Alma vet är att fadern heter Jesus. Redan som barn bestämmer hon sig för att hitta honom. Ett äventyr som tar henne till Spanien där hon förälskar sig i en femton år äldre man. De ger sig ut på en resa genom Sydamerika och sökandet efter fadern tar sig nya uttryck.

”Pappa var är du” är en fiktiv biografi om tre generationers kvinnor och den första boken i trilogin ”Alma Mater”.

bokikon.png

Provläs boken

Pris 229:-

Mjukband med flik

FSC-märkt (miljömärkt)

21 cm x 13,3 cm

344 sidor

Släpps 1 juli 2021

Släpps 1 juli 2021

Pappa var är du_Carina Notivoli.jpg

Fysisk bok, mjukband med flik

229:-

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.