Skriv för att läka

Släpps 10 okt 2021

Lassbo_Bokmall_Skrivförattläka.png

Det skrivna ordets kraft kan leda oss till reflektion kring det som är angeläget i livet, och en transformation långt bortom det vi trodde var möjligt – om vi vågar vara öppna och nyfikna under resans gång. Genom denna guidebok vill Emelie Hill Dittmer förmedla det reflekterande skrivandets kraft: att det är möjligt att läka genom det rum för självobservation som skrivandet öppnar upp för och hur skrivandet kan bli en vän och ett verktyg på vägen framåt.

Skriv för att läka – En guide i reflekterande skrivande med förord av Patricia Tudor Sandahl är den första boken i sitt slag i Sverige, där forskning, fallstudier, skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med författarens egen berättelse och ingång i skrivterapins värld i England.

Emelie Hill Dittmer är journalist och internationellt erkänd skrivpedagog som leder kurser i reflekterande skrivande. Skriv för att läka – En guide i reflekterande skrivande är hennes författardebut.

 
Lassbo_Bokmall_Skrivförattläka.png

Fysisk bok, mjukband med flik

FSC-märkt (miljömärkt)

21 cm x 15,5 cm

299:-

Pressmaterial

Ladda ned presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.