JEK_3412b.jpg
webinar_bakgrund.jpg

"Varför är det så svårt att sälja sin egen bok?"

 

Webinar med 

Thomas Anderson

Webinaret börjar om

  DAGAR         TIMMAR         MINUTER        SEKUNDER

"Varför är det så svårt att sälja sin egen bok?"

27 MAJ 19.00 - 20.30

Webinar med Thomas Anderson

Moderator: Josefin Lassbo

Målgruppen för webinaret är du som är författare och har gett ut din egna bok, eller planerar att göra det. Målet är att släppa den oftast negativa laddningen runt sälj.  Detta gör vi genom att lyfta blicken, se vad du skapat hittills och göra en strategi för att nå nästa nivå.

 

Thomas Anderson gav ut sin bok ”Sårbar man, vägen till inre styrka” 2019 och har sedan dess uppnått nya personliga mål och skapat nya möjligheter som egenföretagare. Vägen har varit en intressant resa, en djup process. Nu driver han sin egen verksamhet runt bokens ämnen, som föreläsare, konsult och coach. Thomas har sålt 1100 böcker på svenska och lanserar våren -21 en engelsk version. Han har synts flitigt i tidningar och i tv, bland annat hos Malou.

 

I detta webinar berättar Thomas om sin egen resa – med och motgångar - och delar de guldkorn han lärt av den. Han guidar dig att återkoppla till den inre drivkraft som fick dig att skriva din bok och ditt personliga mål. Vi pratar öppet och prestigelöst om förväntningar, förhoppningar och rädslor som kan uppstå i samband med att ställa sig tillgänglig för läsare, med sin egen personliga berättelse. Thomas berättar om hur du kan använda boken som en hävstång och lägga upp en strategi för att nå de resultat du satt upp. I slutet ges gott om tid för frågor.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

Webinaret är kostnadsfritt. Begränsat antal platser.

 

 

Hälsningar,

Josefin Lassbo & Thomas Anderson

Boka din plats

SE TILL ATT DU FÅR PLATS. BOKA DIN KOSTNADSFRIA WEBINARBILJETT NU DIREKT

webinar-biljett.jpg
webinar_bakgrund.jpg

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.