top of page

Min farmor var vegan

Anna H Lundahl

Kartonnage med färginlaga.
190 x 240mm
240 sidor.

FF2FF_Mockup.png

Min farmor var vegan är en genreöverskridande guldgruva och rik  inspirationskälla för alla som intresserar sig för mat och hållbarhet.

I den berättar Anna H Lundahl  sin familjs historia parallellt med vegetarianismens, hälsorörelsens,  miljörörelsens och djurrättsörelsens sammanvävda historia i Sverige och  Västvärlden. Dessutom bjuder Anna på ett 50-tal recept ur familjens  digra kokbok – från tre generationers gröna kök. Efter varje kapitel  lämnar hon ordet till medförfattare såsom Sofia Arkelsten, tidigare  riksdagsledamot för Moderaterna, och Rebecka Le Moine, nuvarande  riksdagsledamot för Miljöpartiet, historikern Lars Gahrn, stjärnkocken  Anders Ramsay och djurrättsexperten Roger Pettersson som gör kunniga  djupdykningar i sina specialämnen.


Anna H Lundahl tar sig an  detta stora ämne med lekfullhet och allvar och fångar med sitt  personliga språk både de matintresserade och de historieintresserade.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

399:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Anna H Lundahls presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page