top of page
Vill du bli författare?

Vad driver dig att berätta din historia eller dela din kunskap i en bok? Många drömmer om att skriva och ge ut en bok. Väldigt få gör det. Det kräver en speciell personlighetstyp för att lägga ned tid och fokus på att ta en idé till färdigt manus. Den egenskapen älskar vi! Hos oss handlar det inte bara om en bok, utan om dig, och vad som får din värld att rotera. Vi sätter in hela vårt team av experter för att hitta bästa vägen fram för just dig och din bok. Vi är lyhörda och flexibla, professionella och kreativa och brinner för att se dig växa till en fullfjädrad författare.

Lektörens fem tips

Här laddar du ned Lektörens fem bästa tips för att höja kvaliteten på ditt manus innan du skickar in det.

Skicka in ditt manus till oss här!
  • Expertboken Är du entreprenör och vill dela din kunskap i en fackbok som ligger i linje med din affärsidé?
     

  • Påverkansboken: Är du en changemaker och vill samla din filosofi i en inspirerande bok?
     

  • En sann historia - Ditt Livs Historia Romanen som stärker, väcker, öppnar och lyfter- har du upplevt, sett och förstått saker genom egen erfarenhet? Har du en historia som måste berättas?

Vi tar endast emot digitala manus i Word, typsnitt Times New Roman, storlek 12. Märk filen med: Förnamn Efternamn mellanstreck Manustitel.

Gratis minikurs

Resan mot att ge ut din bok med Lassbo Förlag. Gratis minikurs i fem delar.

Första hjälpen

Kommer du inte vidare? Har du tappat inspirationen? Är du osäker på om ditt manus är tillräckligt bra? Boka 25 minuters gratis rådgivning om ditt manus med vår förläggare.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page