top of page
Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

Kommande event

VAR MED NÄR DET HÄNDER

27
Maj

DIGITAL BOKLANSERING LIVE PÅ FACEBOOK

"100 dagar till lycka" av Lejla Lukic

Mitt namn är Lejla Lukic och jag har under de senaste 20 åren jobbat med personlig utveckling. Med mina effektiva metoder har jag framgångsrikt coachat tusentals individer att uppnå sina mål. Givetvis litar jag på dessa metoder helhjärtat. Problemet är bara att jag själv aldrig testat dem dessa fullt ut i praktiken. Att ge goda råd till andra är en sak, att leva som man lär är en helt annan femma.

Igår blev jag uppsagd och bestämde mig för att använda mig av mina verktyg. Jag har 100 dagar på mig att hitta lycka!

Se inspelningen här.

-

FÖRFATTARKURS

3 dagars Kickstart

Så lyckas du skriva, ge ut och sälja din bok som oberoende författare. Du som är blivande författare får en intensiv kickstart som ger dig ovärderlig förståelse för de många moment som ingår i att skriva och ge ut en bok som blivande författare. Under tre fullmatade föreläsningar, går vi igenom allt du behöver veta för att komma på rätt spår snabbt, enkelt och kraftfullt, före, under och efter ditt manusförfattande. Även du som redan är på god väg med ditt skrivande eller du som redan har erfarenhet av att bli utgiven kan ha väldigt god nytta av den här kursen, som en checklista och påminnelse. Inspelad livesänd föreläsningsserie med Josefin Lassbo.

 

Se mer om 3-dagars författarkurs här.

13
Aug

FÖRFATTARSKOLA

Skriv & ge ut en påverkansbok som säljer

Passar för dig som skriver utifrån din personliga upplevelse eller kunskap och vill ha ett rejält lyft och stöd.

Jag vet vad du som blivande författare behöver veta och hur jag kan hjälpa dig att komma på rätt spår snabbt, enkelt och kraftfullt. Att gå den här kursen kommer spara dig tid, pengar och energi. Med rätt kunskap i rätt ordning når du målet, som är ett färdigt råmanus och allt du behöver för att ta kontakt med ett bokförlag på ett proffsigt sätt. Alternativt egen utgivning.

 

Kursen är komplett med allt du behöver veta; från hur du hittar din röda tråd, till vad din bok bör innehålla och hur långt du skall skriva, till olika utgivningsalternativ och marknadsföringstips. Kursen är pedagogiskt upplagd och baserad på konkret erfarenhet av hundratals manus och över 50 bokutgivningar. För dig som vill skriva utifrån din personliga berättelse eller expertkunskap. 

Oavsett var du befinner dig i din process hjälper jag dig hela vägen fram. Du får kunskap, tips och tekniker som gör din bok kvalitativ och relevant. En bok som säljer!

 

Se mer om författarskolan här.

-

KURS

Ett komplett självstudieprogram i integrerat självledarskap. Studera kursen i din egen takt vid sidan av din anställning, som egen företagare, eller som en del av att du vill starta eget eller göra något helt nytt. Du får tillgång till ett komplett digitalt kurspaket med tio kursmoduler. Kursen är certifierad i CiM metoden, vilket garanterar en hög pedagogisk kvalitet. Du har obegränsad tillgång till materialet.

 

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap. Se mer här

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page