top of page
Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

Kommande event

VAR MED NÄR DET HÄNDER

21
jan

BOKLANSERING

"Helig vrede" av Ellen Jakobsson

Jag är prästvigd i Svenska kyrkan, men har under mina år i kyrkan haft ett skav som jag inte längre kan ignorera. En känsla av att allt det som är jag och min tro inte riktigt får plats. Jag saknar ett kvinnligt perspektiv, det gudomligt feminina, Gudinnan.

 

Digital livestreamad lansering på Lassbo förlags facebook.

Anmäl dig på länken:https://fb.me/e/3Y6dCALyG

22
feb

BOKLANSERING

"Jacobs stege" av Artur Moustafa

Vem är jag? Vad och vem finns på riktigt?

 

Detta är berättelsen om Jacob, en ung och uppmärksammad designer som bryter med sitt gamla liv i hopp om att finna den frihet som han saknar, en frihet från verklighetens lidande och illusioner. Driven av behovet av att komma vidare efter en olycklig kärlek fördjupas hans inre sökande. Snart är det inte bara sin yrkesbana han ifrågasätter. Finns någonting egentligen på riktigt?

 

 

Digital livestreamad lansering på Lassbo förlags facebook, kl.14.00.

Mer information kommer snart!

12
april

 

BOKLANSERING

"Shambhala" av Lars Björk

Den här boken består av fyra reseberättelser från Himalaya och Tibet; Shambhala, Kungariket Mustang, Spiti & Kinnaur samt det okända östra Tibet. Områden som dittills varit helt stängda för omvärlden i 40 år. Speciellt intressant är kungariket Shambhala i Spitidalen i Indien. Lars Björk var den första västerländska besökaren på denna mytiska plats där människor inte åldras. I ”Shambhala” har han dokumenterat bilder och berättelser från sina resor genom platser som är både världsliga och mytiska, heliga och mystiska.

Digital livestreamad lansering på Lassbo förlags facebook, kl.14.00.

Mer information kommer snart!

7
maj

LOKALT EVENT

Majornas Bokmässa

Majornas Bokmässa är ett lokalt initiativ med syfte att skapa en årligt återkommande litterär och kulturell samlingspunkt i Majorna, Göteborg. Vi bjuder in allmänheten till en kontemporär mässa som vill inspirera till samtal och kreativitet. Fokus ligger på egenutgivning, och är ett tillfälle för kulturutövare att mötas, skapa nätverk och samverkan. Mässan är ett komplement till de etablerade litterära institutionerna, och öppnar upp för nya format och diskussioner. Placerad centralt i Majorna, vid Stigbergstorget, med spridning i det intilliggande stadsrummet, skapar vi tillsammans en ny kulturell och litterär samlingspunkt.

Besöksadress till Bokmässan (Sjömanskyrkan): Amerikagatan 2,

Gathenhielmska Huset: Stigbergstorget 7

Hållplats: Stigbergstorget

Spårvagnar: 3, 9 & 11

Läs mer och anmäl dig här: https://www.majornasbokmassa.se/

Email: info@majornasbokmassa.se

1
dec

LANSERING

"Zonterapi och homeopti" av Majlis, Liselotte, Solveigh och Mia Hagenmalm

Mer information kommer strax!

-

KURS

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap. Se mer här

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page