Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

30

jan

SKRIVCIRKEL

10 tillfällen under 2021, sista lördagen i månaden 9.00-12.15. Detta är en fast grupp som skriver tillsammans hela året i syfte att komma vidare med våra manusidéer.

Se mer här.

-

KURS

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap. Se mer här

1
juli

BOKLANSERING

Pappa, var är du?

Carina Notivoli bor på Österlen. Hon är mamma till tre söner, sjuksköterska, konstnär och ständig sökare efter sanningen. ”Pappa var är du” är hennes debutroman.

den första boken i trilogin ”Alma Mater”.

Anmäl dig här

1
aug

BOKLANSERING

Med buss 57 från Borlänge & Hästen som flög till himlen

Detta är något så ovanligt som en dubbelroman, två fristående romaner i samma bok. Den sammanbindande länken är författarens farsination för livets början och slut och själens och kroppens samspel. 

Laila KLausen är född i Norge och bor idag vid Dalälven i Dala-Floda. Hon har ägnat sitt liv åt palliativ vård och för-födsel terapi.

Anmäl dig här

6
aug

BOKLANSERING

Parkinson Power

Cecilia Qwinth är influenser, föreläsare och expertpatient. Hon arbetar för att sprida kunskap och synliggöra Parkinsons sjukdom. Boken presenterar vad som händer tio yngre kvinnor som utan någon förvarning får diagnosen Parkinson.

Anmäl dig här.

6

sept

HÖSTKURS

Kursstart 6 sept 2021 - Sista anmälning: 29 aug 2021. Se mer här

24-26
sept

ONLINE EVENT

BOKFEST 2021

Eld&Vatten

Autentiska författarläsningar som berör. Workshops som ger dig nycklar till ditt eget skrivande. Inspirerande webinars med några av Sveriges mest spännande experter. Manustävlingen där du kan vinna din egen bokutgivning. Anmäl dig här!

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.