Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

30

jan

SKRIVCIRKEL

10 tillfällen under 2021, sista lördagen i månaden 9.00-12.15. Detta är en fast grupp som skriver tillsammans hela året i syfte att komma vidare med våra manusidéer.

-

KURS

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap.

9 maj

BOKLANSERING

Ingrid Kutschbach är en av Sveriges främsta aromaterapeuter samt doftkonsult och lärare. I boken Aromaterapi från början ges handfasta råd och användbara recept för ditt naturliga välmående i vardagen. Läs mer

19 maj

BOKLANSERING

Eva Armstrand vandrar schamanens väg i den nordiska traditionen. Svärdets väg är hennes självbiografiska debutroman.

27 maj

WEBINAR

Varför är det så svårt att sälja sin egen bok?

Webinar med Thomas Anderson, ”Sårbar man”. Målgruppen för webinaret är du som är författare och har gett ut din egna bok, eller planerar att göra det. Målet är att släppa den oftast negativa laddningen runt sälj. 

29 maj

BOKLANSERING

Carina Blids debutroman väcker de djupa existentiella frågorna. Hur kan det outsagda, det gömda, förklara hur vi medvetet eller omedvetet väljer att leva våra liv?

6

sept

HÖSTKURS

Kursstart 6 sept 2021 - Sista anmälning: 29 aug 2021

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.