top of page
Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

Kommande event

VAR MED NÄR DET HÄNDER

17
Jan

DIGITAL BOKLANSERING LIVE PÅ FACEBOOK

"Varför är jag så trött?" av Liz Wirdenius

Är du trött på att vara trött?

Den här boken vägleder dig steg för steg mot att förstå och komma till rätta med de bakomliggande orsakerna till just din trötthet.

Liz Wirdenius är utbildad civilingenjör från KTH. Hon har 40 års erfarenhet inom fastighetsutveckling och 20 års erfarenhet av stresshantering och klientarbete som diplomerad Psykosyntesterapeut och ICF certifierad coach. Hennes övertygelse är att vägen till ett rikare liv går genom personlig utveckling

Läs mer och anmäl dig här!

30
Jan

DIGITAL BOKLANSERING PÅ FACEBOOK

"I båt genom Europas kanaler" av Leslie Montan

I båt genom Europas kanaler

- en landkrabbas äventyr på de andra historiska platserna

 

I den här boken får du följa sjövana Carl och landkrabban Leslie på äventyr genom det mindre kända Europas kanaler, i sin älskade lilla båt LelleBelle.

Leslie Montan är född 1953 i Sydafrika. Hon har huvudsakligen arbetat med människor och olika sociala frågor i olika länder i Afrika, där hon också träffade sin svenska man Carl. Leslie och Carl har gjort många resor tillsammans. Denna bok är Leslies författardebut.

Läs mer och anmäl dig här!

11
Mars

DIGITAL BOKLANSERING LIVE PÅ FACEBOOK

"En stund på jorden" av Isabella Murray

Solveig och Ella möts sent i livet i svindlande kärlek. Ella är präst och Solveig rosenterapeut och körledare till människor som tror att de inte kan sjunga. 30 år efter ett första kärleksmöte, stämmer de träff i sakristian.

Isabella Murray är född -55. Hon har arbetat som rosenterapeut och kriminalvårdare, nu pensionär med författande och hunduppfödning som sina största intressen.

Läs mer och anmäl dig till eventet här:

-

KURS

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap. Se mer här

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page