Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

17
aug

LANSERING

Ania Munays "Alla gudars moder"

ALLA GUDARS MODER är den tredje och sista delen i Ania Munays självbiografiska trilogi LIVMÖDRARS KRAFT & VISDOM. Anias sökande efter den sanna kärleken och hennes strävan att hela sina och sina förmödrars trauma vägleder henne till hennes Tvillingsjäl.

Fysiskt event på Gathenhielmska huset, Stigbergstorget, i Göteborg.

Anmäl dig här!

4
sept

 

BOKLANSERING

"Kriser & kärlekar" samt "Petrus"

Kriser och kärlekar är en vardagsdramatisk feelgood-roman som undersöker kärlekens olika former. Boken kan ses som en hyllning till hunden.

Petrus är en feelgood-thriller om den tickande biologiska klockans utmaning för en karriärkvinna och om hur lätt det kan ge ödesdigra konsekvenser att träffa fel person vid fel tidpunkt. Samtidigt är boken en hyllning till moderskapets uråldriga mysterier.

Lise-Lotte Hellöre bor i Åbo med barn, två golden retrieverhundar och ett par bondkattssystrar. Hon är en disputerad ekonom och forskande teolog som funderar mycket över livets gång och meningen med utmaningarna vi ställs inför. Tankarna bollas under strövtåg i naturen.

Fysisk lansering på stadsbiblioteket i Åbo.

Anmäl dig till eventet här.

22-25
sept

LOKALT EVENT

Göteborgs bokmässa

Äntligen är det dags för Göteborgs bokmässa igen!

Du hittar Lassbo förlag och våra författare på andra våningen, precis vid seminariescenerna, i monter F01:12. Varmt välkommen!

29
sept

BOKLANSERING

"Genialiskt!" av My Schüldt

I en Tänkande miljö® skapar vi bättre lösningar på kortare tid. Dessutom mår folk bättre och blir mer engagerade. Boken Genialiskt! av My Schüldt ger läsaren insikter och handfast, praktisk vägledning.

Boken är den första på svenska om en Tänkande miljö, som är resultatet av närmare 40 års forskning av utbildaren och bästsäljande författaren Nancy Kline. Den föddes ur frågan: ”Vad är den sak som, om den förändrades, skulle kunna förbättra allt annat?”. Svaret är kvaliteten i människors självständiga tänkande, för kvaliteten i allting vi gör beror på hur bra vi har tänkt innan vi handlar. De tio förhållningssätt som skapar en Tänkande miljö kan förefalla enkla och självklara, men de är så effektiva att de idag används över hela världen.

4
nov

BOKLANSERING

"Jacobs stege" av Artur moustafa.

Mer information kommer strax!

-

KURS

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap. Se mer här

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.