Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

15
maj

LOKALT EVENT

Majornas Bokmässa

Majornas Bokmässa är ett lokalt initiativ med syfte att skapa en årligt återkommande litterär och kulturell samlingspunkt i Majorna. Vi bjuder in allmänheten till en kontemporär mässa som vill inspirera till samtal och kreativitet. Fokus ligger på egenutgivning, och är ett tillfälle för kulturutövare att mötas, skapa nätverk och samverkan. Mässan är ett komplement till de etablerade litterära institutionerna, och öppnar upp för nya format och diskussioner.

Fysiskt live event i Gamla Sjömanskyrkan, Majorna, Göteborg.

Läs mer här!

18
maj

LANSERING

Daniel Wilbys Naturterapikort

Fördjupa kontakten med naturen och dig själv med Naturterapikort inspirerade av den svenska naturen, barndomens lekar och egenterapi.

 

Daniel Wilby är shaman och naturterapeut med mångårig erfarenhet av arbete med personlig utveckling och egenterapi. Till vardags arbetar han i en botanisk trädgård. Kortleken är en avknoppning från hans senaste bok “Läka & Växa - en shamans verktygslåda” som finns gratis tillgänglig på nätet.

Livestreamas från Lassbo förslags Facebook.

Anmäl dig här!

25
maj

BOKLANSERING

Förstå din utmattning -om att läka och hitta hem igen

Plötsligt står den där. Väggen. Stor, mörk och ogenomtränglig. Vad är det egentligen som har hänt? Och hur kommer du härifrån?

Elisabet Hammaburg är projektledaren, problemlösaren och mamman som gick in i väggen och fick lära sig förhålla sig till världen på nytt. Hennes studier i biomedicin och neurobiologi kom väl till pass för att förstå hennes egen utmattning. I Förstå din utmattning använder hon kunskaperna för att förklara för dig vad som sker i kroppen och hjärnan vid en utmattning.

Livestreamas från Lassbo förlags Facebook.

Anmäl dig här!

6
juni

BOKLANSERING

Den tomma cirkeln

En väv av minnen, människoöden och medvetandets gåta. Från pappa Görans tystnad i Norrbotten - via kloster i Indien och på Sri Lanka - till innebörden av den tomma cirkeln som den buddhistiska munken Kakuan Shion beskrev i Japan på 1100-talet.

En självbiografisk berättelse om sökande, efter ursprung och efter djupet i vår egen existens.

 

Krister Segergren föddes 1961 i Norrbotten. Numera bosatt i Småland. Denna roman är hans första bok.

Livestreamas från Lassbo förlags Facebook.

Anmäl dig här!

12
juni

BOKLANSERING

Bo & leva lycklig i växthus

Leif G. Hultman är trädgårdsmästare och entreprenör. Att flytta in i ett växthus är en dröm som följt honom genom livet. I boken Att bo och leva lycklig i växthus berättar Leif G Hultman om alla fördelar med att bo i växthus, vad som är glädjen med odling och hur det går till att bygga in lycka i själva arkitekturen.

Livestreamas från Lassbo förlags Facebook.

Anmäl dig här!

-

KURS

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap. Se mer här