top of page
Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

Kommande event

VAR MED NÄR DET HÄNDER

21
Sept

DIGITAL BOKLANSERING PÅ ZOOM

"I Ching ger svar" av Ingegerd Carlsson.
 

I Ching är ett mångtusenårigt orakel som härstammar från Kina. Men det är lika användbart i vår tid när du har behov av stöd i beslutsprocesser och dilemman. Med hjälp av I Ching kan du ställa frågor om alla livets väsentligheter.

Ingegerd Carlsson är professor emeritus i psykologi. I Ching ger svar är hennes författardebut vid sidan om en stor akademisk utgivning.

Läs mer och anmäl dig här!

28/9
-1/10

LOKALT EVENT

Göteborgs Bokmässa

Lassbo förlag är med på Göteborgs Bokmässa i år igen! Ni hittar oss i monter F01:36, på andra våningen mitt emot DN´s monter.

Kom och träffa vår förlagschef Josefin Lassbo och mingla med många av Lassbo´s utgivna författare.

Läs mer om Lassbos monterprogram här (skriv in "Lassbo" i sökrutan): https://bokmassan.se/hem/program/arets-program/

Läs mer om mässan och köp entrébiljett här: https://bokmassan.se/

29
Sept

DIGITAL BOKLANSERING LIVE PÅ FACEBOOK

"Stjärnglans eller stjärnfall" av Jimmy Säfström

Jimmy Säfström har arbetat inom skolans värld sedan år 2002. De första 16 åren som lärare från årskurs 1 i grundskolan till årskurs 3 på gymnasiet och därefter som rektor på en gymnasieskola han fick i uppdrag att starta.

Att få barn och ungdomar att växa som individer har varit hans ledstjärna under alla åren och i "Stjärnglans eller stjärnfall" sätter han bland mycket annat ord på sina insikter och tankar runt individutveckling och relationellt arbete.

Läs mer och anmäl dig här!

30
Sept

DIGITAL BOKLANSERING PÅ FACEBOOK

"Dansa på glas" av Agneta Danielson

Agneta Danielsson är mest känd som ”Marianne” i Carin Mannheimers ”Svenska Hjärtan” och som ”Alfhild” i TV-serierna ”Alfhild och Ortrud” och ”Fådda blommor”, men hade dessförinnan provat ett 40-tal andra yrken. Har synts på Folkteatern och Aftonstjärnan i Göteborg och ett dussintal andra teatrar i Sverige. Lusten att skriva har förstärkts genom egna föreställningar Agneta skrivit och framfört de senaste åren.

"Dansa på glas" är Agnetas författardebut.

Läs mer och anmäl dig här!

-

KURS

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap. Se mer här

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page