Event

- Vad vill du växa i?

All tillväxt börjar med att människor möts och befruktar varandra med olika åsikter, personliga insikter eller frågor. Tillsammans bär vi en oändlig kunskap som behövs både individuellt och i världen. Vi på Lassbo förlag vill göra det enkelt och naturligt att ta steget från inspiration och nyfikenhet till konkret handling. Tillsammans. Därför samlar vi spännande, viktiga och användbara kurser och events av hög kvalitet här på vår event sida. Och naturligtvis hittar du alla våra boklanseringar och författarevent här också. Välkommen att komma närmare våra författare och ytterligare en dimension av böckerna vi älskar!

30

jan

SKRIVCIRKEL

Nu är det dags att anmäla intresse för att vara med i vår skrivarcirkel under 2022! . Detta är en fast grupp som ses hela året under10 tillfällen, sista lördagen i månaden 9.00-12.15 och skriver tillsammans i syfte att komma vidare med våra manusidéer.

Se mer här.

10
okt

BOKLANSERING

Skriv för att läka, en guide i reflekterande skrivande

Emelie Hill Dittmer är journalist och internationellt erkänd skrivpedagog som leder kurser i reflekterande skrivande.Genom denna guidebok vill hon förmedla det reflekterande skrivandets kraft: att det är möjligt att läka genom det rum för självobservation som skrivandet öppnar upp för och hur skrivandet kan bli en vän och ett verktyg på vägen framåt.

Livestreamas från Lassbo förlags Facebook.

Anmäl dig här!

31
okt

BOKLANSERING

Miljoner dörrar, tankar om att navigera i en komplicerad värld.

Den här boken är en betraktelse kring vår fria vilja och de val vi gör i livet. Rätt verktyg och förutsättningar ger oss alla möjligheten att studera världen och oss själva på ett konstruktivt sätt och därigenom - i alla fall lite oftare – välja de dörrar som leder till en bättre väg för oss själva och våra medmänniskor.

Per Hiselius har en Ph.D. i Teknisk Akustik och en M.Sc. i Teknisk Fysik, från Lunds Tekniska Högskola. Idag jobbar han som chef inom mjukvara på Sony i Lund.

Livestreamas från Lassbo förlags Facebook.

Anmäl dig här!

20
nov

BOKLANSERING

Inkaportalen, genom tid och rum
samt
Arktiska portalen, den samiska kraften från norr

Britta Hedén

Livestreamas från Lassbo förlags Facebook, 15.00.

Anmäl dig här!

17
dec

BOKLANSERING

Min farmor var vegan

Anna H Lundahl

Livestreamas från Lassbo förslags Facebook, 17.30.

Anmäl dig här!

-

KURS

90-dagars självstudie i integrerat ledarskap. Se mer här

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.