top of page

Varför är jag så trött?

Vänd trötthet och uppgivenhet till hälsa, glädje och ett rikare liv

Liz Wirdenius

Mjukband med flik
Miljömärkt
210 mm x 135mm
156 sidor
färginlaga

FF2FF_Mockup.png

Är du trött på att vara trött?

Den här boken vägleder dig steg för steg mot att förstå och komma till rätta med de bakomliggande orsakerna till just din trötthet.

Genom enkla och konkreta metoder kan du åter skapa balans och energi.

Du utmanas också att vända blicken inåt. En genuin självkännedom och insikt om hur kropp och sinne hänger ihop, leder till en långsiktigt hållbar livsstil.

När du förstår hur resurserna tid, energi och pengar samverkar och hur du ökar din tillgång till alla dessa, transformeras din världsbild och kan börja leva enligt ditt personliga livs syfte.


Utforska nyfiket din väg till ett energirikt, hälsosamt och utvecklande liv!


Liz Wirdenius är utbildad civilingenjör från KTH. Hon har 40 års erfarenhet inom fastighetsutveckling och 20 års erfarenhet av stresshantering och klientarbete som diplomerad Psykosyntesterapeut och ICF certifierad coach. Hennes övertygelse är att vägen till ett rikare liv går genom personlig utveckling.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

249:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Liz Wirdenius presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page