top of page
Genialiskt! - My Schüldt - E-bok (Pdf)
 • Genialiskt! - My Schüldt - E-bok (Pdf)

  Genialiskt! av My Schüldt, 188 sid.

   

  I dag  behövs nytänkande på samhällsnivå, i våra organisationer och på  personlig nivå. I boken Genialiskt! erbjuds enkla, praktiska sätt att  frigöra individuell och kollektiv intelligens och samtidigt skapa goda  relationer, stolthet, livsglädje och engagemang. Dessutom spar du tid,  ökar kreativiteten och perspektivtagandet och bidrar till lönsamhet.

  Men hur skapar vi  förutsättningar för banbrytande och självständigt tänkande, när  neurovetenskapen visar hur lättpåverkade vi är av människor omkring  oss? Genialiskt! visar hur det kan göras och är den första boken på  svenska om en Tänkande miljö®.

  Levande berättelser från  privatliv, företag, idrott och andra organisationer gör boken  lättläst. Varje kapitel ger förslag till enkla experiment att pröva i  vardagen.

  En Tänkande miljö används i  dag över hela världen, i allt från affärslivet och föreningar till  parrelationer och familjer.

  Genialiskt! kan ge dig ett bättre liv.

  My  Schüldt är ledande i Sverige inom Tänkande miljö® och som enda svensk  medlem av den internationella fakulteten. Hon har en Master of Arts från  universitetet i Cambridge och har arbetat som handledare, coach och  mentor för team och ledare i 30 år. My Schüldt är medförfattare till  bästsäljaren ”Medarbetare eller motarbetare - konsten att vända ett  missnöjesklimat" från 2011.

   99,00 krPris
   bottom of page