top of page
I båt genom Europas kanaler - Leslie Montan - E-bok (Epub)
 • I båt genom Europas kanaler - Leslie Montan - E-bok (Epub)

  I båt genom Europas kanaler, en landkrabbas äventyr på de andra historiska platser av Leslie Montan, 288 sid.

   

  I den här boken får du följa sjövana Carl och landkrabban Leslie på äventyr genom det mindre kända Europas kanaler, i sin älskade lilla båt LelleBelle. Första resan går från Sverige till Svarta havet, andra året längs Medelhavets kust och tredje året genom Frankrike tillbaka till Sverige.

  Längs vägen utforskar de Europas historia och letar efter spår från forna svenska krigsherrar. De smakar sig igenom varje lands kulinariska specialiteter. Paret upptäcker oväntade pärlor och råkar ut för en hel del dråpliga situationer. Vi får också följa Leslies inre resa och utveckling från rädsla för öppet hav till att känna sig hemma på en båt. Allt skildrat med mycket humor och värme. En bok att lära från och inspireras av för alla som – liksom Carl och Leslie – har kanalresor på sin önskelista!

   

  Leslie Montan är född 1953 i Sydafrika. Hon har huvudsakligen arbetat med människor och olika sociala frågor i olika länder i Afrika, där hon också träffade sin svenska man Carl. Leslie och Carl har gjort många resor tillsammans. Denna bok är Leslies författardebut.

   199,00 krPris
   bottom of page