top of page

Varför är det så svårt att sälja sin egen bok?

Varför ärdet svårt att sälja?
JEK_3412_edited.jpg

Webinar med Thomas Anderson, ”Sårbar man”.

Josefin Lassbo, Lassbo förlag modererar.

Datum: 27 maj 2021

Tid: 19.00-20.30

På Lassbo förlags zoom

Biljetter via Lassbo förlag

Målgruppen för webinaret är du som är författare och har gett ut din egna bok, eller planerar att göra det. Målet är att släppa den oftast negativa laddningen runt sälj.  Detta gör vi genom att lyfta blicken, se vad du skapat hittills och göra en strategi för att nå nästa nivå.

 

Thomas Anderson gav ut sin bok ”Sårbar man, vägen till inre styrka” 2019 och har sedan dess uppnått nya personliga mål och skapat nya möjligheter som egenföretagare. Vägen har varit en intressant resa, en djup process. Nu driver han sin egen verksamhet runt bokens ämnen, som föreläsare, konsult och coach. Thomas har sålt 1100 böcker på svenska och lanserar våren -21 en engelsk version. Han har synts flitigt i tidningar och i tv, bland annat hos Malou.

 

I detta webinar berättar Thomas om sin egen resa – med och motgångar - och delar de guldkorn han lärt av den. Han guidar dig att återkoppla till den inre drivkraft som fick dig att skriva din bok och ditt personliga mål. Vi pratar öppet och prestigelöst om förväntningar, förhoppningar och rädslor som kan uppstå i samband med att ställa sig tillgänglig för läsare, med sin egen personliga berättelse. Thomas berättar om hur du kan använda boken som en hävstång och lägga upp en strategi för att nå de resultat du satt upp. I slutet ges gott om tid för frågor.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

Webinaret är kostnadsfritt. Begränsat antal platser.

 

 

Hälsningar,

Josefin Lassbo & Thomas Anderson

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page