top of page
Min inre röst - Louise Krahm - Ljudbok (mp3)

Min inre röst - Louise Krahm - Ljudbok (mp3)

Uppläsare: Louise Krahm, 2h 46 min.

 

Kanske har du, liksom många andra, upplevt att bli vägledd av något annat? Att helt plötsligt få en förnimmelse, som visar sig stämma överens med vad som sedan sker. Ibland grundar sig magkänslan på dina samlade erfarenheter, men det finns tillfällen när du inte kan hitta en förklaring till din vetskap. Här handlar det om det jag kallar ”djup intuition”.

 

Med den här boken vill jag belysa intuition ur olika perspektiv och ge dig nycklar till hur du kan utveckla den mer.

Att vara i samklang med sin intuition är ett lika magiskt som naturligt tillstånd. Det är då du får tillgång till den kunskap som ligger i andra dimensioner av verkligheten. Intuitionen är ett tillskott av energi och insikter och ibland är den dessutom en livlina

 

Men vad är egentligen intuition? Och hur kan du få större tillgång till den? Vad finns det för extra medvetande utanför vårt vetande? Det jag har varit med om går inte alltid att förklara på ett rationellt sätt. Berättelserna ur mitt liv varvas med reflektioner, tankar och idéer om allt från kärlek till ledarskap och hur vi skapar ett meningsfullt liv.

Förmågan att lyssna till din djupa intuition kommer berika livet för dig, precis som den gjort för mig och många andra. Min förhoppning är att du – efter att du läst den här boken – vågar låta dig vägledas mer av den.

 

”Det är fascinerande hur det mest oförklarliga ändå tycks vara det mest självklara och naturliga, när det väl upplevs.”

Louise Krahm

    349,00 krPris
    bottom of page