top of page

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Berättelser som gör skillnad

Josefin Lassbo

Förlagschef

MA i modedesign och drev eget ekomodemärke i tio år. Prisbelönt som designer, entreprenör, och förändringsledare. Serieentreprenör som grundat fem värdegrundsbaserade verksamheter och skrivit fyra böcker. 30 års erfarenhet inom personlig utveckling.

Varför jag älskar att jobba med författare och böcker

Jag är passionerat intresserad av människors historier och sambandet mellan inre- och yttre utveckling. Boken som produktformat är ju genial! Den är 100% potent storytelling. Den sår frön i människor i form av känslor. Den sprider kunskap och budskap. Designen av omslaget och inlagan, val av material och format, titeln och undertitel, tonen i berättelsen, författarens personlighet och mål; allt bildar en helhet, förpackad i en bärbar fyrkant av papper. I rollen som förlagschef får jag verkligen omfamna alla mina tidigare erfarenheter i det mest meningsfulla uppdrag jag kan tänka mig: att lyfta fram de nya narrativ vi behöver för att måla den hållbara framtid vi längtar efter.

Favoritcitat

(om vägen till en hållbar framtid)

”A long way?! It´s not a long way. It´s 14 inches…from your head to your heart.”

/ Grandmother Agnes, The International Council of the 13 indigenous grandmothers”

josefin@lassboforlag.se

0735 932 905

www.lassboforlag.se

www.josefinlassbo.com

Josefin
bottom of page