top of page

Skrivarlördag

Skrivlördag
helhjärtad3.jpg

Kostnad: 1.000 sek + 25% moms

Anmälan till josefin@lassboforlag.se

 

Vid anmälan beskriver du vad du har för mål med ditt skrivande under 2021.

10 tillfällen under 2022, sista lördagen i månaden 9.00-12.15.

Detta är en fast grupp som skriver tillsammans hela året i syfte att komma vidare med våra manusidéer.

 

Skrivlördag är ett enkelt och kraftfullt format för dig som behöver lite extra disciplin för att skriva ditt manus, skriva klart ditt manus eller skriva om ditt manus. Gruppen ger en regelbundenhet där du själv sätter ambitionsnivån och får stöd av andra som delar din situation.

 

Gruppen möts via en sluten Facebookgrupp. Du jobbar självständigt med gruppen som ”ankare”. Varje session börjar med att var och en gör en kort incheckning med var vi befinner oss i skrivandet, vad vi skrivit sen sist, svårigheter och genombrott, samt vad vi tänkt fokusera på den här sessionen. Sen arbetar vi självständigt i 3 x 45 minuters pass som avslutas med en utcheckning, där vi delar hur dagens skrivande gått, om vi nått våra mål och vilka mål vi sätter fram till nästa Skrivarlördag.

 

Josefin Lassbo är värd och deltar under varje tillfälle som del av gruppen.

 

09.00 - incheckning med nuvarande status och mål för dagen. Du postar i facebookgruppen.

09.15 - 10.00 Skriv session 1

10.15 - 11.00 Skriv session 2

11.15 - 12.00 Skriv session 3

12.00 - 12.15 Utcheckning med mål inför nästa träff.

 

10 tillfällen sista lördagen i månaden 2022.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page