top of page
Tvång, en guide för dig som anhörig - AnnKatrin Noreliusson - Ljudbok (mp3)
 • Tvång, en guide för dig som anhörig - AnnKatrin Noreliusson - Ljudbok (mp3)

  Uppläsare: Marianne Jonsson.

   

  Är du anhörig till någon som har tvång? Då kan den här boken bli din nya följeslagare, en hand att hålla i när du behöver stöd och kunskap om ocd.

  Under åren som anhörig till en  son med tvångssyndrom har jag många gånger önskat att jag hade en  guidebok för oss som lever i en familjesituation med tvång. I de grupper  med anhöriga som jag möter i mitt professionella arbete som coach i  anhörigklubben Familjebalans, ser jag ett skriande behov av att lära sig  begripa detta smärtsamma tillstånd som tvångssyndrom är. För att få  stöd och kunskap i att hantera en vardag som ser så annorlunda ut än de  flesta andras. Till slut kände jag att det var mitt uppdrag att skriva  boken du nu har i din hand.

  Med denna bok vill jag göra  dig uppmärksam på de vanligaste fallgroparna som vi anhöriga ofta ramlar  ner i. Så du är rustad med bättre beredskap och kan kanske ta dig runt  fallgropen istället. Har du redan ramlat ned och sitter där på botten så  ger jag praktiska och konkreta tips om var du hittar stödet att klättra  upp igen.

  För mig har #SkrotaSkammen  #ÖkaKunskapen #DetFinnsHopp blivit mina viktigaste ledstjärnor inom  anhörigskap och tvångssyndrom. Jag vill hjälpa dig att nå dit  tillsammans med mig genom att dela vår familjs ocd-historia.

   399,00 krPris
   bottom of page