top of page

100 dagar till lycka

En introverts resa mot frihet

Lejla Lukic

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
21 cm x 13 cm
168 sidor

FF2FF_Mockup.png

”En lycklig människa kan lysa upp en hel stad och påverka 10 000 andra i sin närhet positivt, så om du verkligen vill göra skillnad, var lycklig”


Mitt namn är Lejla Lukic och jag har under de senaste 20 åren jobbat med personlig utveckling. Med mina effektiva metoder har jag framgångsrikt coachat tusentals individer att uppnå sina mål. 


Givetvis litar jag på dessa metoder helhjärtat. Problemet är bara att jag själv aldrig testat dem dessa fullt ut i praktiken. Att ge goda råd till andra är en sak, att leva som man lär är en helt annan femma.

Igår blev jag uppsagd och bestämde mig för att använda mig av mina verktyg. Jag har 100 dagar på mig att hitta lycka!

”Hundra dagar till lycka” är en hyllning till den perfekt ickeperfekta resan mot ett lyckligt liv. Att vara en helt vanlig människa och ändå ta sig framåt. Hundra dagar från var du än står; med barn, jobb, D-vitaminbrist, humörsvängningar och introverthet inkluderade i resplanen.


Lejla Lukic brinner för att inspirera, stödja och stärka sina medmänniskor. Hon är föreläsare, entreprenör och coach med 20 års erfarenhet inom personlig utveckling. Lejla driver plattformen ”Introvertas Värld” och är en av grundarna av ”Living Rich”.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

239:-

Köp hos författaren
bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Lejla Lukic presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page