top of page

Lejla Lukic

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Samhällets generella definition av lycka är liktydig med extrovert prestation och framgång. Men om vi i stället vänder på ekvationen och mäter framgång enligt graden av upplevd lycka står vi inför större komplexitet. Lyckan är en känsla och vad den innebär för oss är ytterst individuellt. Här krävs en omprogrammering, menar coachen och författaren Lejla Lukic.

Med boken ”100 dagar till lycka” vill Lejla visa att det är möjligt för alla att leva lyckligare på sina egna villkor. I 20 år har hon jobbat med personlig utveckling och framgångsrikt coachat tusentals individer att uppnå sina mål. Men att ge goda råd till andra är som regel enklare än att leva som man lär. Vändpunkten kom när Lejla blev uppsagd från sin arbetsplats. Hon insåg att hon nu hade 100 dagar att praktisera sina egna metoder på sig själv. Målet var inget mindre än att skapa ett lyckligt liv. Dessutom bestämde hon sig för att dokumentera hela processen i en bok.

– ”Hundra dagar till lycka” är en hyllning till den perfekt ickeperfekta resan mot ett lyckligt liv.


Att i boken bejaka glädje och humor är viktigt för Lejla. En annan röd tråd är att leva med introvert personlighetstyp, vilket kan göra det svårt att anamma de gängse koncepten kring vad som krävs för att uppnå framgång. ”Som introvert är det inte bara att ge sig ut på mingel eller nätverka på fester, men vi har andra styrkor”, förklarar Lejla. ”För många kan det bli en aha-upplevelse att lära känna sina introverta drag bättre och förstå hur de kan bejakas snarare än motarbetas för att försöka passa in i normen. Det går att vara en helt vanlig människa och ändå ta sig framåt. Hundra dagar från var du än står; med barn, jobb, D-vitaminbrist, humörsvängningar och introverthet inkluderade i resplanen”.

– Om jag har klarat det, kan du det också.


Lejla är född i Bosnien, är utbildad i Malmö och bor nu i Kalmar med sin familj. Hon brinner för att inspirera, stödja och stärka sina medmänniskor och förutom att coacha, skriva och föreläsa driver hon plattformen ”Introvertas Värld” och är en av grundarna av appen ”Living Rich”.


– En lycklig människa kan lysa upp en hel stad och påverka 10 000 andra i sin närhet positivt, så om du verkligen vill göra skillnad, var lycklig!Textruta: ”100 dagar till lycka" är skriven av Lejla Lukic. Författaren är entreprenör, föreläsare, och coach. Boken släpps på Lassbo Förlag den 27 maj 2024.   För mer information kontakta Lejla Lukic, lejla.lukic@live.se. Lassbo Förlag, Josefin Lassbo, josefin@reflectivecircle.com, T: 0735-932905  Bildförslag: -Författarporträtt av Lejla Lukic. -Bokomslaget av ”100 dagar till lycka”

100 dagar till lycka

En introverts resa mot frihet

FF2FF_Mockup.png

”Hundra dagar till lycka” är en hyllning till den perfekt ickeperfekta resan mot ett lyckligt liv. Att vara en helt vanlig människa och ändå ta sig framåt. Hundra dagar från var du än står; med barn, jobb, D-vitaminbrist, humörsvängningar och introverthet inkluderade i resplanen.

Pressmaterial

Ladda ned Lejla Lukic presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page