top of page

Alla gudars moder

Ania Munay

Kartonnage
FSC-märkt (miljömärkt)
19,5 cm x 15,5 cm 364 sid

FF2FF_Mockup.png

"Alla gudars moder" är den tredje och sista delen i Ania Munays självbiografiska trilogi "Livmödrars kraft & visdom".

Anias  sökande efter den sanna kärleken och hennes strävan att hela sina och  sina förmödrars trauma vägleder henne till hennes Tvillingsjäl. Med Gudinnan Kundalini som läromästare får hon de initieringar och  utmaningar hon behöver för att frigöra karma och kliva ur den gamla  tidslinjen som varit fylld av skam och skuld.


Hon leds till en djupare  visdom, till månblodet och livmoderns kraft, in i det heliga feminina.  Nya magiska möten väntar. Anias resa tar henne till Glastonbury, Indien  och Peru. Tillsammans med sin man utforskar hon den sexuella skapande  kraften och den alkemiska magin. Illusioners slöjor tillåts falla och  med ny klarsynthet blir en ny väg i frihet möjlig. Om igen tar hon det  stora språnget ut i det okända.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

289:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Ania Munays presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page