top of page

Ania Munay

Pretty%20pastel%20bokeh%20fairy%20lights%20background._edited.jpg

Ania Munay, praktiserande shaman och  medicinkvinna, driver tillsammans med sin man Gaia Life kursgård,  utanför Göteborg. Med drygt 30 års erfarenhet av andlig utveckling och  healing, utbildar och vägleder hon idag andra att hela sin historia och  leva sin dröm.

Ania  Munay har ett ovanligt visitkort. Där står ”schaman och medicinkvinna”.  Ania är en pionjär inom newage. Under sexton år drev hon Lotusgården,  en läkarmottagning i Kungsbacka där komplementär vård förenades med  traditionell läkevård och hon jobbade med företag, kommun och landsting.  Nu debuterar hon med den första delen i trilogin om Livmödrarnas kraft  och visdom.


  • Det  är hög tid för den feminina kraften att komma tillbaka, säger Ania  Munay. Vi är i den tiden nu, då många sanningar behöver komma upp i  ljuset. Vi har tystats alldeles för länge.


Ania  föddes 1959 och är uppvuxen i en arbetarfamilj på Hisingen i Göteborg.  Hon är utbildad kbt- och familjeterapeut. Har två döttrar och fem  barnbarn. Tillsammans med sin man driver hon idag Gaia Life kursgård i  Fjärås. Där håller de utbildningar, retreater, ceremonier och helande  resor till olika platser i världen utifrån det shamanska  förhållningssättet.


Som  barn var Ania högkänslig. Uppvuxen i en dysfunktionell familj var  vardagen fylld med oro, missbruk, medberoende, psykiskt och fysiska  övergrepp. Med svåra traumatiska händelser i bagaget fick hon som  trettioåring diagnosen posttraumatisk stress, utmattningssyndrom och  panikångest.


  • Jag  valde att inte kliva in i den traditionella sjukvården där endast  psykofarmaka fanns att tillgå. Istället lärde jag mig att använda mig av  min känslighet, mitt klarseende och helande förmågor.


Med  sin självbiografiska bok Den röda jorden, vill hon inspirera och ge  kraft till andra människor att ta ansvar för sitt eget liv och läkande.


  • I  det stora perspektivet har det med samhället att göra, med miljön och  att skapa fred på jorden. Vi behöver komma till insikten att fred kan  inte skapas i omvärlden så länge vi har kaos, krig och konflikt inom oss  själva. Var och en av oss behöver göra sitt inre arbete för framtida  generationers skull.


I  boken vävs hennes personliga längtan efter- och kamp för kärlek och  barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via klardrömmar  och ut-ur-kroppen upplevelser. Passionerade kärleksmöten, vardagskamp  och svek blandas med starka andliga initieringar, magiska möten och  insikter, som hon hoppas skall inspirera läsaren till transformation i  sitt eget liv.


  • Jag  vill visa att det finns mer än vad vi kan se med blotta ögat, att  andlighet är en viktig del i människors hälsa och välmående i livet. Med  min historia önskar jag ge läsaren insikt att vi kan hela vår historia,  läka våra sår och förändra våra mönster. Du får aldrig mer än du klarar  av. Hur djävlig din historia än ser ut, finns något vackert i den!


www.gaialife.se

Den röda jorden

FF2FF_Mockup.png

Den röda jorden är en självbiografisk roman, där schamanen och  medicin-kvinnan Ania Munay tar dig som läsare med på den svindlande  resan ut i världen och parallellt resan in i- och hem till sig själv.  Den röda jorden är Ania Munays författardebut och den första delen i  trilogin om Livmödrarnas kraft och visdom.

Skuggdansen

FF2FF_Mockup.png

Skuggdansen är andra delen i den självbiografiska trilogi LIVMÖDRARS KRAFT &  VISDOM. Huvudpersonen Ania fortsätter sin kamp för att få ihop det  vardagliga livet som ensamstående mamma och företagare med andlig  utveckling och personligt växande.

Alla gudars moder

FF2FF_Mockup.png

ALLA  GUDARS MODER är den tredje och sista delen i Ania Munays  självbiografiska trilogi LIVMÖDRARS KRAFT & VISDOM. Anias sökande  efter den sanna kärleken och hennes strävan att hela sina och sina  förmödrars trauma vägleder henne till hennes Tvillingsjäl.


Pressmaterial

Ladda ned Ania Munays presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page