top of page

Den röda jorden

Ania Munay

Kartonnage
FSC-märkt (miljömärkt)
19,5 cm x 15,5 cm
268 sidor

FF2FF_Mockup.png

Den röda jorden är en självbiografisk  roman som tar dig som läsare med på en svindlande resan ut i världen.  Det är samtidigt en resa in i det allra innersta.

I boken vävs Ania Munays personliga längtan efter- och kamp för kärlek  och barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via  klardrömmar och ut-ur-kroppen upplevelser. En starkberättelse med  passionerade kärleksmöten, vardagskamp, svek, starka andliga  initieringar, magiska möten och insikter som kan inspirera dig till  transformation i ditt eget liv. Den röda jorden är Ania Munays  författardebut och den första delen i trilogin om Livmödrars kraft och  visdom.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

249:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Ania Munays presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page