top of page

Skuggdansen

Ania Munay

Kartonnage
FSC-märkt (miljömärkt)
19,5 cm x 15,5 cm 268 sid

FF2FF_Mockup.png

Skuggdansen är andra delen i den självbiografiska trilogi LIVMÖDRARS KRAFT &  VISDOM. Huvudpersonen Ania fortsätter sin kamp för att få ihop det  vardagliga livet som ensamstående mamma och företagare med andlig  utveckling och personligt växande.

Längtan efter den sanna  kärleken för henne på en resa allt djupare ner i sitt eget mörker där  hon tvingas möta det förslutnas skuggor. Hon genomgår kraftfulla  initieringar och andevärlden ställer henne inför utmaningar som inte ger  ro förrän hon accepterar sitt öde.

Skuggdansen är en kraftfull  roman som tar dig med på en inre och yttre resa genom tid och rum. På  ett magiskt, naket och sårbart sätt tar Ania dig som läsare med på resan  och vägleder in i det stora mysteriet. Tillbaka till Gudinnan i dig.  Hon som vet och bär kunskapen om livet, döden och pånyttfödelsen.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

269:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Ania Munays presskit innehållande pressrelease, porträttbilder, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page