top of page

Arktiska portalen

Den samiska kraften från norr

Britta Hedén

Mjukband med flik
FSC märkt (Miljömärkt)
190 x 133 mm 228 sid

FF2FF_Mockup.png

Annika är tillbaka i sin tid efter omvälvande upplevelser i 1500-talets  Inkarike. Men den lugna tillvaron i Göteborg bryts plötsligt och hon  måste fly. Hon tar sig upp till Nordnorge, där hon genom nya vänner får  ta del av den samiska kulturen. På en samisk shamanfestival möter hon den kraftfulla nåjden Balt med de mörka, intensiva ögonen.

Med hjälp av flickan Aila tar  hon sig igenom den arktiska portalen tillbaka i tiden, till en tid då  den gamla kunskapen ännu var levande. Hon får uppleva det som samerna  utsätts för och börjar ifrågasätta mycket av det hon trodde sig veta.  Kommer hon att klara det hårda livets prövningar på fjället? Varför  finns Balt även i denna tid? Vilken kunskap är det meningen att hon ska  ta med sig härifrån? Annika upptäcker en plats och en tid då den samiska  kulturen var stark, och gör en resa djupt in i nåjdernas mysterier.

Arktiska portalen – den samiska kraften från norr är den andra delen i serien om de glömda tidsportalerna.


Britta Hedén är kemist och  beteendevetare med ett djupt intresse för ursprungsfolk och gamla  kulturer världen över. Arktiska portalen – den samiska kraften från norr  är Brittas andra roman.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

199:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Britta Hedéns presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page