top of page

Bo & leva lycklig i växthus

Leif G Hultman

Hårdband med färginlaga
FSC-märkt (miljömärkt)
19,0 cm x 13,3 cm
174 sidor

FF2FF_Mockup.png

I ett  växthus är det lätt att trivas. Här är gränsen mellan ute och inne  flytande. I november kan du ligga på rygg på takterrassen och lyssna  till regnets droppar mot växthustaket.

Redan  i februari kan du äta middag på uteplatsen. Och året runt kan du njuta  av ljuset, av värmen från solens strålar och av den friska doften av  jord och växter.

Bo och leva lycklig i växthus  beskriver skånska Viadal, och hur det går till när platsen omvandlas  från handelsträdgård till en modern ekoby med fokus på trivsel och  lycka. Husen som ska byggas i Viadal kommer att få ett skyddande och  värmande skal av glas, ett extra rum med ett behagligt medelhavsklimat,  fritt från regn, vind och snö. I växthuset går det att odla nästan året  runt och Viadalsborna kan bli självförsörjande med frukt och grönsaker.  Dessutom kommer husen ha solceller på taket och ett kretsloppssystem som  ger växtnäring till odlingarna.

Leif G. Hultman är  trädgårdsmästare och entreprenör. Att flytta in i ett växthus är en dröm  som följt honom genom livet. I denna bok berättar han om alla fördelar  med att bo i växthus, vad som är glädjen med odling och hur det går till  att bygga in lycka i själva arkitekturen. Det är också en personlig  betraktelse där Leif berättar om sina erfarenheter och delar med sig av  sin livsfilosofi med reflektioner, minnen och bilder.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

279:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Leif G Hultmans presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page