top of page

En bit av himlen

Marina Hedlund

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
19 cm x 13 cm
432 sidor

FF2FF_Mockup.png

En bit av himlen är en finstämd debutroman  om Marina Hedlunds magiska resa till Indien. Med ömhet och underfundig  humor berättar Marina hur hon med stjärnorna som karta och hjärtat som  kompass läker sitt inre med kraften från ljuset och livet. Genom brev  från världen växer det svåra och det vackra till en helhet där det  förflutna, nutid och framtid vävs samman.

Jag vet inte vem du är men jag har ställt dörren vidöppen in till mitt  hjärta. Om vi ska ge oss ut på den här resan tillsammans, så vill jag  känna ditt leende, dina tårar och din förhoppning om att fortsätta  framåt. Vad vi än kommer att stöta på därute, så är det en del av livet.  I de utmanande vägskälen mellan det vackra och det svåra, vill jag att  vi skrattar tillsammans. Ställer oss upp, sätter på oss skorna igen och  tar oss vidare. Bit för bit. Den dagen vi når fram, till oss själva du  och jag, är min enda önskan att du ska känna att det var värt det. Mina  hållplatser är dina, om du vill. Du håller biljetten i din hand.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband

229:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Marina Hedlunds presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page