top of page

Förstå din utmattning

Om att läka och hitta hem igen.

Elisabet Hammaburg

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
21 cm x 13 cm
280 sidor

FF2FF_Mockup.png

Plötsligt står den där. Väggen. Stor, mörk och ogenomtränglig. Vad är det egentligen som har hänt? Och hur kommer du härifrån?

För att kunna läka en  utmattning behöver du förstå den, både logiskt och känslomässigt. Vad i  hjärnan gör att kroppen fungerar så annorlunda? Vad händer i kroppen vid  en utmattning? Hur ska du förstå och hantera de känslor som  utmattningen för med sig? Hur kan du läka och hitta hem igen?

Genom sina personliga  erfarenheter knyter Elisabet Hammaburg ihop vetenskaplig fakta om  utmattningssyndrom med vad som sker inom dig som går igenom en  utmattning.

I Förstå din utmattning leder hon dig på resan genom din utmattning.

Elisabet Hammaburg är  projektledaren, problemlösaren och mamman som gick in i väggen och fick  lära sig förhålla sig till världen på nytt. Hennes studier i biomedicin  och neurobiologi kom väl till pass för att förstå hennes egen  utmattning. I Förstå din utmattning använder hon kunskaperna för att  förklara för dig vad som sker i kroppen och hjärnan vid en utmattning.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

259:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Elisabet Hammaburgs presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page