top of page

Hela vägen hem

Leah Allén

Kartonnage
FSC-märkt (miljömärkt)
19,5 cm x 15,5 cm
850 sidor

FF2FF_Mockup.png

Hej!

Från början handlade det om  att bli fri från smärta, men snart kastades jag in i ett storstilat  äventyr genom medvetandets vindlande korridorer. Jag gav mig ut på  okända stigar och sökte mig fram på gehör. En vidunderlig resa tog sin  början som ledde mig över världen och genom interdimensionella  gallerier. Jag ville själv erfara för att förstå. Och jag gav mig inte,  oavsett vad.

Är livet en rebus som går att  lösa? Finns det en helande väg? Vad händer om jag på allvar följer min  intuition? Vad handlar livet om? Vem har instruktionsboken?

Steg för steg följde jag den  häpnadsväckande intrig som visade sig gå rakt igenom mitt eget hjärta.  Och jag hade aldrig kunnat drömma om vad som skulle visa sig!

Vägen ligger öppen för oss alla,

Leah

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

359:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Leah Alléns presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page