top of page

I båt genom Europas kanaler

en landkrabbas äventyr på de andra historiska platsernarna.

Leslie Montan

"Kartonnage
137 mm x 196 mm
288 sidor"

FF2FF_Mockup.png

I den här boken får du följa sjövana Carl och landkrabban Leslie på äventyr genom det mindre kända Europas kanaler, i sin älskade lilla båt LelleBelle. Första resan går från Sverige till Svarta havet, andra året längs Medelhavets kust och tredje året genom Frankrike tillbaka till Sverige.

Längs vägen utforskar de Europas historia och letar efter spår från forna svenska krigsherrar. De smakar sig igenom varje lands kulinariska specialiteter. Paret upptäcker oväntade pärlor och råkar ut för en hel del dråpliga situationer. Vi får också följa Leslies inre resa och utveckling från rädsla för öppet hav till att känna sig hemma på en båt. Allt skildrat med mycket humor och värme. En bok att lära från och inspireras av för alla som – liksom Carl och Leslie – har kanalresor på sin önskelista!


Leslie Montan är född 1953 i Sydafrika. Hon har huvudsakligen arbetat med människor och olika sociala frågor i olika länder i Afrika, där hon också träffade sin svenska man Carl. Leslie och Carl har gjort många resor tillsammans. Denna bok är Leslies författardebut.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage med färginlaga.

289:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Leslie Montans presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page