top of page

Inkaportalen

Genom tid och rum

Britta Hedén

Mjukband med flik
FSC märkt (Miljömärkt)
190 x 133 mm 228 sid

FF2FF_Mockup.png

Annikas liv får en dramatisk vändning när hon först blir uppsagd från  sitt jobb som laborant, och strax därpå ärver en lägenhet och en större  summa pengar av sin excentriska faster Karin. I bokhyllan hittar Annika  en dagbok, en guldmedaljong och ett brev från fastern med en uppmaning  att ta sig till Peru för att träffa Miguel, en peruansk guide.

Med dagboken och  guldmedaljongen i bagaget beger sig Annika till Peru för att hitta  Miguel och besöka de platser som fastern beskriver. Men vem är Miguel  egentligen? Och vad var fasterns egentliga syfte med att uppmana henne  att komma hit? Snart finner sig Annika på en resa som hon aldrig kunnat  föreställa sig, en resa i tiden och djupt in i Inkarikets mysterier.

Inkaportalen - genom tid och rum, är den första delen i serien om de glömda tidsportalerna.


Britta Hedén är kemist och  beteendevetare med ett djupt intresse för ursprungsfolk och gamla  kulturer världen över. Under flera resor till Peru har hon träffat  antropologer och guider samt även Q’erofolket, vilka sägs vara bärare av  den gamla inkatraditionen. Britta fascinerades av landet och den  kunskap hon hade funnit där – en kunskap som har stor relevans i vår  moderna tidsålder. Inkaportalen - genom tid och rum är hennes  debutroman.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

199:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Britta Hedéns presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page