top of page

Jacobs stege

Artur Moustafa

Kartonnage
FSC-märkt (miljömärkt)
21 cm x 14,8 cm
932 sidor

FF2FF_Mockup.png

Vem är jag? Vad och vem finns på riktigt?

Detta är berättelsen om Jacob, en ung och uppmärksammad designer som bryter med sitt gamla liv i hopp om att finna den frihet som han saknar, en frihet från verklighetens lidande och illusioner. Driven av behovet av att komma vidare efter en olycklig kärlek fördjupas hans inre sökande. Snart är det inte bara sin yrkesbana han ifrågasätter. Finns någonting egentligen på riktigt?

Utforskandet för honom djupare in i mysticismen och han tycker sig ana att verkligheten är märkligare än vad den gett sken av. Likt sin bibliske namne ser Jacob en väg som förbinder himmel och jord, och när han börjar vandra den förändras världen runt honom. Plötsligt verkar gränsen mellan dröm och vaket tillstånd inte lika tydlig längre.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, kartonnage

358:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Artur Moustafas presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page