top of page

Kriser & kärlekar

Lise-Lotte Helløre

Mjukband FSC-märkt (miljömärkt)
135 x 190
280 sidor.

FF2FF_Mockup.png

Den hundälskande, tvivlande teologen Henna jobbar på ett svenskspråkigt terapicentrum i finska Åbo. Som sitt hemliga arbetsredskap förlitar Henna sig på astrologins tusenåriga tradition.

I sitt jobb möter hon bland  annat kvinnan som blivit gravid med den gifta prästen, prästen själv  samt en utbränd flirtig finansman. Plötsligt begår en av hennes klienter  självmord. Till råga på allt blir Henna en vacker vinterdag ofrivilligt  fotograferad av en okänd man som sedan efterlyser henne i  lokaltidningen. Skall Henna våga träffa honom? Vad är han ute efter?  Henna kämpar med balansen mellan sina klienters behov, sina egna behov  och framför allt med känslan av att inte duga. Trösten finner hon i  samvaron med sin älskade hund. Men skall hon någonsin våga lita på  kärleken till en man igen?


Kriser och kärlekar är en  vardagsdramatisk feelgood-roman som undersöker kärlekens olika former.  Boken kan ses som en hyllning till hunden.


Författarbiografi: Lise-Lotte  Hellöre bor i Åbo med barn, två golden retrieverhundar och ett par  bondkattssystrar. Hon är en disputerad ekonom och forskande teolog som  funderar mycket över livets gång och meningen med utmaningarna vi ställs  inför. Tankarna bollas under strövtåg i naturen.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband

219:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Lise-Lotte Helløres presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page