top of page

Med buss 57 från Borlänge &
Hästen som flög till himlen

Laila Klausen

Mjukband med flik
FSC-märkt (miljömärkt)
19,0 cm x 13,3 cm
192 sidor

FF2FF_Mockup.png

Detta är något så ovanligt som en  dubbelroman, två fristående romaner i samma bok. Den sammanbindande  länken är författarens fascination för livets början och slut och  själens och kroppens samspel.

Buss 57 från Borlänge är en  kärlekshistoria med folkloristisk ton. Den handlar om en son och hans  mor och deras sökande efter kärlek, rötter och det gudomliga.  Berättelsen tar läsaren tillbaka till en plats där naturen fortfarande  är magisk. Varför känner Elias sig så dragen till kyrkorummet och  musiken? Vem är hans far? Vad fick honom att ta buss 57 och kliva av  just där?

Hästen som flög till himlen är  en poetisk resa genom kropp och själ. Den tar läsaren med på ett  utforskande samtal med kroppen där barnets minnen från ett övergrepp  gömt sig. Från smärtan och berövandet av tillit genom en läkande process  att återknyta till sig själv, som vuxen. På ett vackert sätt beskrivs  det innersta, mest intima rummet, i en människas samtal med sig själv.  Där får vi bevittna ett nytt sätt att se på självhelande.

Köp boken här

FF2FF_Mockup.png

Fysisk bok, mjukband med flik

198:-

bokikon.png

Pressmaterial

Ladda ned Laila Klausens presskit innehållande pressrelease, porträttbild, provläsning.

Lassbo Förlag är ett modernt hybridförlag som producerar och publicerar fack- och skönlitteratur inom personlig- och andlig utveckling, ledarskap, hållbar utveckling, livsfilosofi och självupplevda berättelser.

Vi vill göra skillnad genom att ge ut böcker som guidar sin läsare närmare livspulsen och bidrar till att människor utvecklas. Böcker som öppnar för det som legat i det fördolda, som ger kunskap, inspiration och metoder som är praktiskt användbara, som fungerar och som kan göra verklig skillnad.

bottom of page